هجده سال اختلاف سنیشونه. نه سنتی نبود باهم دوست شدن. دختره بیبی فیس چشای قهوه ای روشن موهای خرمایی. هیکل لاغر و صورت بامزه ای داره زاویه فک خیلیی قشنگی داره طبیعییی.
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خوب عزیزم موقعیت خودت و قیافه مگه چطوری ،؟؟شوهرت پولدار ؟کجا آشنا شدیاین تاپیک جالبه و شاید آموزنده ...
قیافه و هیکلم خوبه برادر شوهرم با داداشم دوست بودن اولین بار که منو دید ب داداشم گفت بیایم خواستگاری خاهرت شوهرم پولدار نبود ولی خیلی با عرضه هست تو این چند ساله خودشو بسته حسابی اینم بگم من اصلا ب فکر ازدواج نبودم درس خون و سر بزیر بودم رتبه کنکورم ۳۰۲کشوری بود بخاطر ی سری مشکلات نرفتم