2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا هر چی از خدا بخواد بهش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونت یدیقه دعا کن شوهر منم بمیره محو بشه بلکه من و پسرم راحت شیم خسته شدم از این جهنمی که خدا برام ...

جدی میخوای دعا کنم یا از سر عصبانیت یه حرفی زدی؟ 

تونایی مخارج پسرتو داری یانه؟ شرمنده اون بچه نشم من

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
توروخدا برام دعا کن امیرحسینم بم پیام بده دارم دیوونه میشم خواهش میکنم

میگم از دعاهایی که میکنم فقط دعای مرگ میگیره 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
من یه مدته اینطوری شدم دور از جون شما مرگ هرکسیو میخوام یه ماه نشده مرده

توروخدا برای منم دعا کن، یه نفره که نمیخوام تو زندگیم باشه، بودنش اشتباهه دعا کن شرش کنده بشه 

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
جدی میخوای دعا کنم یا از سر عصبانیت یه حرفی زدی؟ تونایی مخارج پسرتو داری یانه؟ شرمنده اون بچه نشم من

نه عزیزم تواناییشو دارم از دل و جون میخوام 

خودم شب و روز دعا میکنم 

نمیتونم بگم یعنی اگه بگم باید یه هفته تایپ کنم ولی بدون دختر احساساتی مث من تبدیل شده به یه جنازه 

دعا کن یا من بمیرم یا اون 

بخدا دیگه نایی برای ادامه زندگی ندارم 

تو یه جهنم واقعی واقعی زندگی میکنم اما هیچ وقت تاپیک نزدم درمودش چون میدونم تهش متهم میشم به دروغ گویی از بس که زندکیم غیر قابل باوره