2777
2789

حالا باید دوساعت خب خب کنیم

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز بین صحبتاش وقتی بهش گفتم چرا راجب دولت با من مشورت نمیکنی بعد یه مشکلی پیش اومده که دوره باید صرف اون بشه ولی با ناراحتی

بهم گفت ولی من دلم میخواست با پوله برات طلا بخرم 🥺 

منم گفتم همینکه گفتی بهم انگار خریدی برام دیگه مصممش کردم که راحت پولش رو بده برا چیزی که نیاز هست

زیاد خودتو ناراحت نکنمن خودم میانگین هفته ای یکبار قضاوتش میکنمبعدم پشیمون میشمخیلی ام راضیه خدارروش ...

من خیلییی عجولم 

اگه تو عمرم یذره صبر میداشتم کلی جلو تر بودم تو زندگیم🥲

بقیشم‌ حدس‌ بزنید هدف تاپیک :تقویت قدرت تخیل

نه دیگه اشتباه شد هدف تاپیک :سنجش قدرت علم غیب در ایران😂😂

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

امروز بین صحبتاش وقتی بهش گفتم چرا راجب دولت با من مشورت نمیکنی بعد یه مشکلی پیش اومده که دوره باید ...

اخیی عذاب وجدان گرفتی ؟