2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم با اینکه نماز خونه ولی سحر و جادو میکنه مادرمو🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 7071 بازدید | 186 پست
من ب این چیزا اعتقاد ندارمشماهم نداشته باشینزندگی کسایی ک ب این خرافات معتقدن همیشه نا ارومی دارن . ...

منم معتقد نبودم تا به جشم دیدم. 

واقعیت داره و باید از این ادم ها فاضله گرفت. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

یعنی خدا بخدا ی تیکه کاغد و ی قفل و ی نیت ناپاک از طرف بنده ی حسود و بخیل زندگی ی انسان رو نابود میک ...

بخاطر

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم معتقد نبودم تا به جشم دیدم. واقعیت داره و باید از این ادم ها فاضله گرفت.

مثلا چطوری ب چشم دیدید؟ 

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

یعنی خدا بخدا ی تیکه کاغد و ی قفل و ی نیت ناپاک از طرف بنده ی حسود و بخیل زندگی ی انسان رو نابود میک ...

این ی قدرت هست، قطعا هم خدا میتونه نزاره ک این قدرت عملی بشه ولی برای امتخان بنده هاس دیکه. 

مثلا چطوری ب چشم دیدید؟

امضاتون👍

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بعد ها زیر نظر داشتیمش

هر وقت میومد خونه ما یا ما می‌رفتیم خونشون اوضاع بدتر میشد 

همیشه یه چیزایی زیر لب میگفت نگاهش میکردی مشخص بود 

تا اینکه چند روز پیش سر یه چیزی ناراحت شد 

از اون روز به بعد منم دچارش شدم 

الان دقیقا مثل مادرم نمیتونم شب نفس بکشم قلب درد دارم همش یه چیزایی تو خونمون میبینیم 

اول اینکه حاج اقا هیچوقت اسم کسیو نمیگن و هیچوقت ب کسی تهمت نمیزنن 

کسی که ب شما اسم میگه و چرت تحویل شما میده هم ی حروم خور که پولتو میگیره تمام خواهشا اینقدر عقب مونده نباشیم مردم بیکار نیستن بشینن برای ما دعا بنویسن

مثلا چطوری ب چشم دیدید؟

خواهر دوستم براش این کارو کرده بودن، موقعیت بالایی داشت و بشدت دورش حسود بود و یحالتی مثل جنزدگی بهش دست میداد تا مدت ها درگیربودن، معمولا هم موقع طلوع و غروب افتاد این اتفاق براش می افتاد. اخرسر هم فهمیدن زن برادرش این کار روکرده بود. 

خواهر دوستم براش این کارو کرده بودن، موقعیت بالایی داشت و بشدت دورش حسود بود و یحالتی مثل جنزدگی بهش ...

اها

بازم اعتقادی ندارم😅

بعد ها زیر نظر داشتیمشهر وقت میومد خونه ما یا ما می‌رفتیم خونشون اوضاع بدتر میشد همیشه یه چیزایی زیر ...

من موندم چیکار کنم رفتیم پیش همون اخونده گفت من باطلش کردم ولی میبینه اثر نداره ذکر هارو میده دست دیگران براتوت بخونن ماهم تا الان تو عذابیم واقعا نمیدونم چیکار کنم هم میترسم هم از این همه اتفاق خسته شدم