یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸
آبجی من زد گفتم نزن ، خیلی درد کشید گفت از عمل بینی بدتر درد کشیدم. رفته بود دکتر بهش گفته بود حالا یه ذره گوش سه تا سوراخ برای چی میخواستی😂😂 اونم داخل غضروف، الان میگه پشیمونم
آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸
آبجی من زد گفتم نزن ، خیلی درد کشید گفت از عمل بینی بدتر درد کشیدم. رفته بود دکتر بهش گفته بود حالا ...
چرا اخه اینقد درد؟؟
من الان اصلا نه عفونت دارک نه درد فقط موقعی که باید پیرسینگ وجا به جا کنم پماد بزنم درد میگیره به نظر خودم عادیه تازه ۲ روزه زدم ولی دنبال دلیل دیگه اس میگشتم
هیچ حالی را بقانیست بی صبری مکن. 🌱🦋یه دختر فول انرژی ام که واسه هدفش میجنگه درمیون این همه ضربه شکست هاکه تجربه کرده وخواهدکرد!🧚🏻♀️.