2777
2789
عنوان

میخوام از کارم استعفا بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 34 پست
حقوق ۲ تومن؟مگه میشه آخه

الان زیر ۵تومن کسی کار نمیکنه واقعا که من دارم کار میکنم دو ماهه دارم کار میکنم دیگه بسه

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه

آها اینکه بله باید قبلش از اونایی که شاپ دارن بپرسم تجربه شون رو بگن بدونم از کجا باید شروع کنم بازم مرسییی ازت❤️

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
الان زیر ۵تومن کسی کار نمیکنه واقعا که من دارم کار میکنم دو ماهه دارم کار میکنم دیگه بسه

بخدا اشتباه میکنی

حتی پرستاری یه بچه رو قبول کنی حداقل ۷ ملیون حقوقته

خاهرمن پارسال برا بچش پرستار گرفت صب تاظهر ۶تومن حقوق میداد بهش

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بخدا اشتباه میکنیحتی پرستاری یه بچه رو قبول کنی حداقل ۷ ملیون حقوقتهخاهرمن پارسال برا بچش پرستار گرف ...

همین دیگه😩😩