2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرااااا

چون در حال باز کردم چشم سومم هستم مغزم سنگین  

نمیتونم اشتباه بگم ب کسی فعلا فقط در حال پرسیدن هستم حتی خودم البته مک همیشه در حال سوال پرسیدن هستم 😂

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

عزیزم میشه بهم بگی عشقم برمیگرده یا نه ؟؟؟؟؟ دارم از دلتنگیش از بین میرم خدایا

تا قبل از عید برمیگرده 

مامانش خیلی بدجنسه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
بگو عزیزم

چقد فعالی همه جا هم هستی🤣

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره
میشه به من هم جواب بدید لطفا ممنون میشمرنگ لباسم ؟ ماه تولدم؟

قهوای چرا نشست جلو چشام 

چیزی قهوه اییی تنته؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

اگه واقعا حس ششمی هستی لطفا بگو من کی خونه بزرگتر میخرم؟؟؟

ببین من حس میکنم شوهرت از معامله کردن میترسه و خانواده اش هم حامی خوبی براش نیستن 

برا همون فعلا نمیخرید 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
تا قبل از عید برمیگرده مامانش خیلی بدجنسه

عزیزم میشه بگی کی بهم زنگ میزنه ؟؟ مامانش ینی نمیزاره که برگرده ؟؟ گلم میشه بگی کی میبینمش خیلی دلم تنگشه خیلی

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

چون در حال باز کردم چشم سومم هستم مغزم سنگین نمیتونم اشتباه بگم ب کسی فعلا فقط در حال پرسیدن هستم ح ...

انشالله هروقت باز شد بگو دوتا سوال مهم دارم ممنون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم