2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه

111 بازدید | 7 پست

دوماه به اسم دوست و رفیق باهم بودیم

دردودلاش رو بهم میگفت 

منظورش از ارامش ،جنسی نبود.

یعنی باحرف زدن ارومم کن ولی من همش باهاش دعوا داشتم و تو عصبانیت هرچی میرسیدم بهش میگفتم

اونم چندبار فرصت داد تا خودمو اصلاح کنم ولی اخر دیگه گفت هربار فرصت میدم بدتر دلمو میشکنی و خدافظ

دلیل اینکه دعوا داشتم بخاطر این بود با یه دختره رفیقه که پنج سال از پسره بزرگتره ولی حد و مرز نداره دختره .یعنی شوخی فیزیکی میکنه مثلا دستشو میزنه به کمر پسره و دست پسره رو میگیره یا خیلی راحت جلوی پسره میگه خوارشو ........ و حرفای رکیک.

این پسره هم ادعای غیرت و ناموس داشت 

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روی بهبود رابطش با اون خانم پافشاری میکردین؟یا فقط دعوا میکردین؟

پسره میگفت اون مثل خواهرمه

به من میگفت تو وایب خواهر نمیدادی بهم و وایب دوست و رفیق می‌دادی از اول

بهش گوشزد میکردم حد و مرز داشته باشه البته میگفتم پسر باغیرت حد ومرز داره ولی این چندان گوش نمیداد 

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم

دیگه تموم شده رفته بهش فک نکن

یادمه با یکی تو رابطه بودم از این دخترای عقده ای ک این داداشمه من خواهرشم و اتفاقا بزرگتر هم بود داشت

منم عقلم کم بود وگرنه همونموقع باید میریدم ب دوتاشون

سر ی مسئله من با پسره بحثم شده بود دیدم دختره منو بلاک کاسه داغ تر از آش بود