2777
2789
عنوان

چجوری ادا افسده ها در بیاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست
افسده چیههههههههوقتی ر رو درس میدادن غایب بودی؟!

خواهر کیبوردم مشکل داره ر رو میتونم تایپ کنم مگرنه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دو سه کلاس پیش عمم بری میتونی یاد بگیری ادا در بیاری ادای افسرده ها ادای نگرانا کلا ادا 😂😂

عمت گرون میگیره؟

انگار که خواهرت مسموم بوده یه جام پر از سم خریدن بهش دادن هیچ لطفی بهش نکردن یه افسرده تر تحویل میگی ...

مرسی چیکار کنم به منم یکی از این جاما بدن؟

اگر میتونی کمتر غذا بخور...الکی گریه کن...البته اینها سخته من خودم باشم جر میخورم از خنده😂😂😂

خیلی سختهههههه مخصوصا غذا نخوردنههه گریه هم نمیتوننمم

نمیدونم والا فقط میدونم خوب ادا افسرده ها رو در میاره

کارش خوبه پس حیف وقت ندارم مگرنه ثبت نام میکردم کلاسش

من فک کردم میخواد ف ا س د بشه دور از جونش

این خیلی باحال بود دیگه 😂😂😂به خدا کیبورم مشکل داشت