2777
2789
غلبه مزاج

خب چرا قبلش غلبه نکرد؟  

خواهرمم همین

یکمی لطفا بیشتر توضیح می دید

من تقریبا ۱۰ سال درگیر هستم

انواع فرص شیمیایی اسپرینالاکتون، فیناستراید، ۲۱ روز، سیپروترون استات و غیره خوردم

تا یک مدت جواب میده

بعدش دوباره با وجود مصرف قرص ریزش شروع میشه

ببین طب اسلامی رو نه ولی من طب ایرانی رو قبول دارم و پدرم مشکل معده و کمرشون فقط با این درمان ها خوب شد قبل این خودمم راستش فکر میکردم چرته ولی اینو به چشم دیدم بازم برای مریضی های دیگه نمی دونم انقدر تاثیر گذار باشه یا نه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین طب اسلامی رو نه ولی من طب ایرانی رو قبول دارم و پدرم مشکل معده و کمرشون فقط با این درمان ها خوب ...

الان این طبایع چهارگانه بلغم، صفرا و غیره برای طب اسلامی یا ایرانی؟

بعضیا طب سنتی رو قبول ندارندیشب رفتم عطاری خرید داشتم بنده خدا نمیخواست تبلیغ کنهفقط چهرم رو دید گفت ...

اشباه میکنن که قبول ندارن آدم باید طبعشو بشناسه بر اساس اون غذا بخوره مصلحات بخوره و.....

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

سن بلوغ مشکلات اون دورانتازه قرار نیس یهو متوجه بشینسرماخوردگی نیس که

آخه به من میگن ریزش موی من ارثی هست و هیچ درمانی براش نیست

خستم کردن

تازگیا رفتم سمت طب هومیوپاتی

رفتم یکجا طب سنتی به من میگفت ۲۰ شبانه روزی پاچه بخور   

خیلی ببخشیدهمش حرف مفت درمانی براش ندارن همش میگن ورزش کن و قند مصنوعی رو حذف کنممن کردم و نتیجه ای ...

چرا عزیزم من این کارو کردم باید مداوم باش ده سال دارم این تنبلی رو اولش در حد جوش وپرمویی بود بعد بی نظمی پریودی،پیاده روی رو من اثر نکرد فقط باشگاه ایروبیک پیلاتس موثربود،حذف شیرینی وفست فود،برنج ظهرا هفت قلشق و شبا مثلا خوراک لوبیا عدسی وکوکوسبزی با کف دست نون ،صبحا تخم مرغ اب پز ،متفورمینم قرص خوبی روز دوتا می خورم،الان هروقت می رم سونو می گه اصلا تنبلی نداری،سیپروترون کامپاند برای کسایی که باردار نمی خوان بشن قرص خوبی ،اگر می خوای باردارشی متفورمین و دوفامد خوبه،اصلاح سبک باید همیشگی باشه به هفته ول کنی باز اوضاع همینه ،تو فقط شیرینی تو قطع کن برنجتم کم کن محال نتیجه نبینی