2777
2789

اینجا مینویسم که شاید بتونم از خودم دورش کنم 

شاید با حرفاتون فراموش کنم 

یه طوری هستم که انگار تا الان هرچی تلاشکردم به هرچیزی هم که میخواستم رسیدم ولی بخاطر شرایطی که دست خودم نبود گیر افتادم تو باتلاقی که راهی هم ندارم 

از این به بعد همه چیز برام درجا زدن 

دیگه نه هدفی دارم نه آرزویی 

احتمالا فکر کنین که یه دختر نوجوونم که از درس خوندن خسته شده نه؟

من همونیم که مامانبزرگ بی سوادم از وقتی یادمه بهم گفت درس بخون قبول شدم تیزهوشان نمیدونستم برم چون دور بود خیر ها با هزینه هاشون فرستادنم 

بعدشم با رتبه ۴۰۰ کنکور اومدم فرهنگیان فکر میکردم به درامد برسم همه چیز حله غافل از همه چیز 

دیدم نه نمیرسه موسسه رفتم تدریس

ارشد با رتبه ۲۵ سراسری میخونم 

دومین لیسانسمم میخونم که شاید بتونم تدریس زبان داشته باشم و پول دربیارم 

ولی نه پول دوای درد منه نه کار 

پدر و عموهای معتاد بیکار متجاوز 

مادربزرگ سرطانی 

خواهر معلول 

زندگی تو استرس با زدو خوردو کتک 

که همه میگن برو از اون خونه ولی نمیدونن که نمیتونم میترسم از اون همه معتاد از تجاوز 

انتقالی هم نمیدن تعهد خدمت دارم 

ذهنم خیلی پره 

نفس ننیتونم بکشم 

گاها تنها راهی که به ذهنم میاد اینه برم چند ورق قرص قند و فشار و الپرازولام بگیرم 

بخورم بخوابم 

تنها کسایی که جلو چشمم میان شاگردام هستن 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همون پول دوای دردته‌ :)

ایرانی جماعت نمی‌فهمه آینده مهم تر از گذشته است :)

من نمیگم آی اسی پاشو برو سر کار بچه هات با بچه های رونالدو رقابت کنن !

ولی باید درک کنی پدرت و عموت و همسایه و فلان و فلان بهت ربطی ندارن

خودت رو نجات بده :)

ولی نه با اما و اگر !

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

هرکاری بکن خودتو نجات بده از شرایطی که داری یه تنوعی چیزی تا حاله دلت بهتر بشه

ولی اصلللللللاااا به خودکشی فکر نکن اصلا اصلا چون هم این دتیاتو دیگه نداری هم اون دنیاتو از دست میدی