2777
2789

خیلی براش تلاش کردم و آرزوی بچگی هامه 

خیلی درس خوندم خیلی دست و پا زدم 

سختی و بی پولی و محدودیت های زیادی داشتم 

میترسم فقط به خاطر محدودیت مالی نشه به خاطر پول و پارتی نشه 

این روزا تمام فکر و ذکرم ‌شده این کار 

همش تو دارم رویا شو میبینم و برام پررنگ تر شده 

بنظرتون براش ف ا ل بگیرم؟

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

جلو جلو ذوق نکن فقط اینو میدونم حلو جلو ذوق کنی کنسله. به هیچ کس هم نگو چون انرژی های منفی نمیزارن بشه. ف ال هم اکثرا خوب درمیاد میخای بگیری بگیر 

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
جلو جلو ذوق نکن فقط اینو میدونم حلو جلو ذوق کنی کنسله. به هیچ کس هم نگو چون انرژی های منفی نمیزارن ب ...

همیشه برا هرچی ذوق کردم نشده برا همین حس میکنم اینم نمیشه

دست خودم نیست به خودم میام میبینم غرق شدم تو رویا

چند ماهه براش برنامه ریختم کاراموکردم تایید نهاییش سال بعد میاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه برا هرچی ذوق کردم نشده برا همین حس میکنم اینم نمیشهدست خودم نیست به خودم میام میبینم غرق شدم ت ...

وقتی میخای الکی ذوق کنی به اینم فک کن ک اگر نشه چی میشه!! کلا بیخیالش باش تا بدستش بیاری. اینو منی میگم بهت ک دوساله دنبال یه اتفاقم ک نشده و هرچی دعا خوندم و چله گرفتم و... نشد ک نشد! از دیروز تصمیم گرفتم بیخیالش بشم کلا

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
وقتی میخای الکی ذوق کنی به اینم فک کن ک اگر نشه چی میشه!! کلا بیخیالش باش تا بدستش بیاری. اینو منی م ...

دعا و چله که الکیه 

وقتتروهدر دادی به جا چله روزی ده دقیقه زبان جدید میخوندی بعد دوسال مسلط بودی بهش

کنکوره؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛