2777
2789
عنوان

بابام گذاشته رفته

231 بازدید | 15 پست

دیروز با مامانم دعواشون شد شناسنامه و پاسپورتشو برداشت و رفت بعد از ظهر بهش زنگ زدم گفت من دارم میرم مامانتم اگه خواست طلاقشو غیابی بگیره 

شب خونه نیمد الان یکی از فامیلامون که جای پدر بزرگمه و خیلی باهم صمیمی ایم زنگ زد به مامانم گفت بابام کجاست چرا گوشیشو جواب نمیده مامانمم با خنده گفت رفته مسافرت ( مامانم از اینکه بابام رفته ناراحت نیس )

الان من موندم خودم تنها بعد از ظهر برم خونه این فامیلمون بگم دنبال بابام بگردن یا شر میشه ؟

البته که مطمئنم این فامیلمون می‌دونه که مامان بابام دعواشون شده بوده و بابام رفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من موندم خودم تنها بعد از ظهر برم خونه این فامیلمون بگم دنبال بابام بگردن یا شر میشه ؟البته که ...

ایکاش پدر منم میرفت راحت می‌شدیم 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

قابل اعتماده ولی میترسم مامانم بفهمه بگه چرا رفتی

اگر گفت بگو مسایل زن و شوهریتون به خودتون مربوطه . من برای رفتن بابام باید یه کاری میکردم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚