2777
2789
عنوان

حمله عصبی (پانیک)درمان گیاهی داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26412 بازدید | 54 پست
دارو مصرف نمیکنین دیگه؟

نه اصلا

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما پانیکتون در چه حد بود؟

یهو تپش قلب شدید و حس ترس ناگهانی و افت فشار و بی حسی دست و پا .‌‌‌‌...که حتی با آب قند هم خوب نمیشد بعضی وقتا

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
یهو تپش قلب شدید و حس ترس ناگهانی و افت فشار و بی حسی دست و پا .‌‌‌‌...که حتی با آب قند هم خوب نمیشد ...

منم تپش قلب خیلی شدید میگیرم ک فکر میکنم دارم سکته میکنم وحشت میکنم

بنظرتون خوب میشم؟

یهو تپش قلب شدید و حس ترس ناگهانی و افت فشار و بی حسی دست و پا .‌‌‌‌...که حتی با آب قند هم خوب نمیشد ...

سلام شما چیکار کردین خوب شدین ؟

میشه به منم بگین دعاتون میکنم 

اخه بهم گفتن برو پیش روانپزشک اما روست ندارم اسیر قرص و دارو بشم 

سلام شما چیکار کردین خوب شدین ؟ میشه به منم بگین دعاتون میکنم  اخه بهم گفتن برو پیش روانپزشک ...

برگرد پیامای صفحه های قبلوو بخون به یکی از دوستان گفتم عزیزم

برگرد پیامای صفحه های قبلوو بخون به یکی از دوستان گفتم عزیزم

ای کاش موردی حالت تیک دار برامون بنویسی؟؟

چند مدت درگیر پانیک بودی و بعد خوب شدی؟؟ چقد طول کشید با دارو گیاهی خوب بشی