2777
2789
عنوان

خَستَه بیـــــــــدم خَستَه بــــــــیدم خَستَه بیـــــدم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 49 پست
تو جزوه هام دیگ چیزی نداره اخه 🤣🤦🏻‍♀️واگر نه تو کل ۱۲ سال تحصیلی این کارو کردم 😔

هاااا پ بوگوووو دست و بالت بستس🤣🥺

ناصر فلک زده رو اونجاا چاپ نکردن🤣

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با ریتم خوندم خیلی بامزه شد 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی ما جنوبی ها همینجور میگیم مثلا مامانم میگه چرا فلا ...

وییییی لنتییی منم جنوبی بیدم که🤣🤣🤣

بیاااا بغلم🥺🥺🤣

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
ای جان این زبون کجاست خواهرم؟😄

وای عزیزززززم

این زبون خاصیه هرکسی نشنیده🥺

من کلا به خیلی زبوناا مسلطم خودمم مخترعم

مدیونی فک کنی از خودم تعریف کردم 🥺😟

ناصر کراشم بود ایش 😒😔🤣

وایییی لنتتت

تاریخ دوازدهم خو یه ممد علی شاه کشیده خداشاهده شبیه باقالیه🤣🤣🤣

امتحان دارم دارم تقلب می‌نویسم 😐

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خیلی باحالی من تو تختم بی بی چکم منفی شدهدارم دعا می کنم تا سه روز دیگه که باید آزمایش بدمحامله باشم

عزیزمممم  انشاله ک مثبت میشه و بارداری 

میفهممت بی بی چک منفی خیلییی حس بذیه 

شمام دعا کن من اینماه باردار باشم🥲

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
وای عزیزززززماین زبون خاصیه هرکسی نشنیده🥺من کلا به خیلی زبوناا مسلطم خودمم مخترعممدیونی فک کنی از خ ...

😂😂😂خیلیی شیرینی از پشت گوشی حس کردم خیلییی دختر شوخی هستی

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
ن عزیزم بفرما نوشابه😂

واییی لنت بم بده شصت ووو شیش و نگفتم آخرش

یه بار دیگه برووو🤣🤣🤣🤣