2777
2789

هر بار یه شخص جدید خودشو معرفی میکنه این بار گفت من پسرم ۱۹ ساله از فلان جا اونم الان ۱۹ سالشه 

منم همش فکرم میره سمت اون ک نکنه یه آدم لاشی باشه ک قصدش آزار من باشه.

با اکانت دیگم تو یه برنامه دیگه بهش پیام دادم حدودا نیم ساعته جوابی نداده 😭

نمیدونم دیده یا نه.(اینم بگم ما ۸ ماهه حرفی نزدیم باهم).

چیکارکنم خیلی استرس دارم و ناراحتم باورم نمیشه اگه خود اون باشه ک همچین حرفی بهم زده 

خیلی بد باهام حرف زد😢

(اینم بگم آیدی ک مزاحم داشت تغییرش داد ب آیدی دختر سری اول ک پیام داده بود اول گفته بود دختر هستم و بعد گفت متاهلم.. و مزاحم نشو)

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا فقط اعصاب آدمو خراب میکنن

مشکل اینجاس من اون پسر رو یه طور دیگه میدونم اصلا اینطوری نشناختمش

همش منتظرم ک اون نباشه و مزاحم یکی دیگه باشه هرچقدم فکرمیکنم ببینم کی میتونه مزاحم بشه اخه ب چ دلیلی

دلم میشکنه اگه بفهمم اینقدر لاشیه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

میشناسیش کاملا اون پسره رو

کامل نمیشناسم 

در حد چن ماه ولی برعکس این آدم هس رفتارش

میشناسیش کاملا اون پسره رو

من دیگه میرم بخوابم اگه خبری شد اطلاع میدم شرمنده😢

بیدار بمونم از فکر زیاد اعصاب میشم 

الان حس میکنم تو یجوری شدی که هر اکانت غریبه ای بهت پیام میده فکر میکنی اون عوضی هس ارع یا حس من اشت ...

اره😢

یه اتفاقی افتاد من ک پیامش داده بودم ک این اکانت برا توئه یا ن نوشت نه

پدرش هم امروز پیامم داده بوده ک از اقوام مادری من میشه مامانم گفت کلا جواب نده قرار نیست هیچوقت باهاشون ارتباط بگیریم انقد گریه کردم از ظهر

البته خودمم میدونستم ولی نمیدونستم اینقدر مصممه

اون عوضی از خودش داخل ذهن تو یه موجود لاشی ساخته

مامانم از پدرش خاطرات خوشی نداره و نمیتونه ببخشه،اونارو 

گفته انتظار نداشته باش بذارم رفت و آمدی باشه 

منم نا امید شدم هم نسبت ب خودش هم خانوادش 

از کل ماجرا خبر نداری 

اما من حتی کامل هم نتونستم بشناسمش ولی با اینحال اون با چیزی ک مامانم میگه هم فرق داشت ب جز برخی مواقع

مامانت درست میگه درموردش بهت مطمعن باش اون بهتر از تو میشناسش

اره درسته برای همین احساس میکنم یه چیزی گم کردم باز 

همش دلم میخواد حواسم بهش باشه 

ولی یادم میاد که دیگه نباید بهش فکرکنم 

بد جور دلم شکست ولی باز نمیدونم تاوان کدوم کارمه