2777
2789
عنوان

خانمای کدبانو بیایین کمک🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه بهشون گفتم چی براتون میزارم زشته عوضش کنم

سلام این یک دستور حرفه ای است...برای داشتن کباب کوبیده

شما نیم کیلو گوشت گوساله و اندازه ۱۰۰ گرم سویا ک از قبل تو اب جوش اندازه ۳تا۵ دقیقه جوشوندی واب کش کردی و ابش روکامل گرفتی رو

باهم میریزی تو دستگاه غذاساز حالا روش 

یه پیاز رنده شده ک ابش کاملللل گرفته شده باشه

ی قاشق غ خ نمک

ی قاشق چ خ پودر اویشن

ی قاشق چ خ زردچوبه

ی قاشق چ خ فلفل قرمز

یک دوم لیوان پودر یا ارد سوخاری

میریزی و دستگاه روشن میکنی

عین گوشت بیرون میشه میتونی توی پلاستیک فریزر پهن کنی و بزاری تو فریزر بعد ب اندازه کبابی به ۴ تا۵ قسمت مساوی تقسیم کنی با کارد بعد ک خوب یخ زد بیاری از فریزر بیرون و اونارو بشکنی و بعد توی یک جعبه روی هم قرار بدی لابلاش کاغذ روغنی بزاری برای هردفعه ک مهمون داری یا خودتون امادس فقط باید سرخش کنی

اره سینه مرغم گذاشته بیرون چرخ کنم بریزم داخلش

من واسه تنوع یوقتایی با رب و آبغوره و فلفل سیاه و روغن سس درست میکنم میریزم روشون تا جا بیوفته .اونم خیلی خوشمزه میشه .

اگه پدر شوهرت اینا غذای خشک نمی خورن عالیه این روش

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️