2777
2789
عنوان

داستانی که مو رو به تنم سیخ کرد🙄 دخترا لطفا به پسرا اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 20467 بازدید | 302 پست
😂تو فکر کن دروغهدستت دیگه رو شد روانپریشیببین هر حرفی دلت میخواد بزن بیشتر ازاین حرص بخور ذره ای بر ...

وای تو خیلی مهمی !! 

اگر جوابم رو ندی ، خیلی بد میشه برام !!! 😂

من روان پریش باشم ، تو هم بیشعوری. 

و بیشعوری تو درمان هم نداره. 

کارگردانای سایت کلی داستان ازش ساختن تا ببینن چرا موهات سیخ شده با شنیدنش...بعد تهش اینطوری تموم شد؟

😂🤣🤣

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و پلیس موقع انجام عملیات اینارو پیدا میکنه و خفتشون میکنه چند نفر درمیرن ولی دوباره شناسایی و پیدا و ...

اینجوروقایع هست حتی بدترش 

تجاوز گروهی مگه کمه ؟ 

من خودم شغلم جوریه تجاوز دیده را زیاد دیدم 

حتی یک مددجو داشتم به امید دوست پسرش به خاطر سختگیری پدرش ازخونه فرار میکنه پسره چون می دونسته بابای دختره دنبالشه راهش نمیده 

دختره گیر چهارنفر می افته اما چون پری بوده بهش تجاوز نکرده بودن 

یک مورددیگه هم داشتم دختره ازخونه فرارمیکنه گیرسه نفر می افته وباردارمیشه تا نزدیک زایمانش بهش تجاوزمیکردن سه تایی 

بعد اورده بودن توحرم رهاش کرده بودن 

بازهم بگم؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

وای تو خیلی مهمی !! اگر جوابم رو ندی ، خیلی بد میشه برام !!! 😂من روان پریش باشم ، تو هم بیشعوری. و ...

😂روانپریش معنیش خیلی از بیشعور بدتره

مریضیه تو کاملا غیر قابل درمان باز شعورو میشه درستش کرد

متاهل🩷🍃
شما مگه خبر داری از ماجرا؟ من تو تاپیکت به کسی توهین کردم؟

عزیزم بنظرم شما فراموش کن این جریان رو...حیفه که روزتو اینطوری شروع کنی...اول روز هرانرژی بگیری همون انرژی روزتو میسازه پس خوب شروع کن ...ولشکن فداسرت منکه در جریان نیستم اما انقدر خودتو ناراحت نکن💙💙

یه بنده خدا که گیر این خانوم افتاد الانم این خانوم پیله کرده ب من

نمیفهمی مگه نه؟؟؟ 

بیخود کردی کامنت من رو جواب دادی و ادامه دادی که بعد اینطوری رفتار کنی. 

مگه کامنت اول رو برای تو نوشته بودم؟؟؟ 

ن عزیزم شما تعریف کن فقط راجب اعتماد کردن به پسرا و تو سبک همین داستانی که تعریف کردی باشه

عزیزم اینی که میگم راجب پسرا نیست داستان این بوده که یه دختر پسر همو دوست داشتن ازدواج میکنن بعد پسره از اینایی بوده که خیلی به دختره گیر میداده دختره هم میترسه هر چی که میشه بهش بگه یه روز ماشین پسررو میبره بیرون تصادف میکنه به شوهرشم میترسه بگه با کسیم که تصادف میکنه یه پسر بوده دختره بهش میگه من از شوهرم میترسم پسره هم میگه عیب نداره من‌با هزینه خودم درست میکنم بعد اینکه ماشین درست میشه دختره زنگ میزنه واسه تشکر اینجوری سر صحبت باز میکنن مثلا باهم دوست میشن بعد دختره با همین پسره که باهاش دوست شد نقشه ک*ش ت*ن پسررو میکشن یه شب که از خونه ی مادرشوهرش با شوهرش برمیگرده الکی به پسره میگه بزن کنار حالم بده یعنی همش برنامه نقشه بوده بعد تا دختره پیاده میشه اونی که با دختره دوست شده میاد در ماشین باز میکنه اون کار که گفتم نقشه کشیدن با پسره میکنه بعد دختره زنگ میزنه ۱۱۰ میگه که این اتفاق افتاده ولی من از ترسم از اونجا با ماشینم رفتم بعد  پلیس از همین جا میفهمه دختره خودش دست داشته توی این کار چون گفته من با ماشینم رفتم در صورتی که ماشین همونجا بوده و شوهرشم توش بوده تقریبا چندماه بعدشم با اون پسری که باهاش دوست شد توی جاده میگیرنشون دیگه اینکه بعدش چیشد چیکار کردن نمیدونم خود همسرمم نمیدونه تو جریانش نرفته دیگه ببینه چیشد نتیجش

عزیزم بنظرم شما فراموش کن این جریان رو...حیفه که روزتو اینطوری شروع کنی...اول روز هرانرژی بگیری همون ...

والا اول صبح پریده به من

من اصلا کاریش نداشتم

یک کلمه ریپلای کردم داستان عجیبه مگه دیگه ول کردددد

متاهل🩷🍃
عزیزم بنظرم شما فراموش کن این جریان رو...حیفه که روزتو اینطوری شروع کنی...اول روز هرانرژی بگیری همون ...

از نسبت دادن دروغ خیلی آزرده میشم. 

این خانم سر یه کاربر دیگه خودش به من درخواست دوستی داده بود و از من حرف کشیده بود ، بعد الان بیاد اینجا مثلا به عنوان نقطه ضعف من مطرح کنه. 

اسم این کار چیه به نظر شما؟ 

والا اول صبح پریده به منمن اصلا کاریش نداشتمیک کلمه ریپلای کردم داستان عجیبه مگه دیگه ول کردددد

تو عادت به پریدن داری. 

اگر میدونستم اینقدر درک پایینی داری ، هیچوقت درخواست دوستیت رو قبول نمیکردم که از من حرف بکشی و بعد یه روز بیای اینطوری مطرحش کنی. 

متأسفانه حتی شعور امانت داری رو هم نداری. 

اون حرف ها امانت بودن.