2777
2789
عنوان

داستانی که مو رو به تنم سیخ کرد🙄 دخترا لطفا به پسرا اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 37281 بازدید | 314 پست
تموم شده اعصاب خورد کن منم؟!خیلی جالبه کاش از اول میخوندی میدیدی کی ول کن نبود😂

والا از اول خوندم به چند نفر الکی پریدی بعد میگی اینجا نمیشه لحنو متوجه شد.الکی با کاربر فوژان درگیر شدی گفتی داری قضاوتم می‌کنی اون هیچی نگفته بود.فک کنم سر صبی خوابت میومد دنبال یکی بودی دعوا بگیری 

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
والا از اول خوندم به چند نفر الکی پریدی بعد میگی اینجا نمیشه لحنو متوجه شد.الکی با کاربر فوژان درگیر ...

😂

من به کسی نپریدم پریدن کار شماست

و تمام کامنت هارو با احترام جواب دادم و با لحن خودشون برخورد کردم

دوما اگرم هم پریده باشم به شما اصلا ارتباطی نداره

سوما اگه امثال شما هی تو کار دیگران دخالت نکنن و آتیش بیارع معرکه نشن بحثی صورت نمیگیره

پس لطف کن دخالت نکن😉

همین که از یه کاربری که هر بار بایکی تو سایت درگیر میشه و راجبش تاپیک میزنه داری حمایت میکنی گویای همه چیز هست

متاهل🩷🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا از اول خوندم به چند نفر الکی پریدی بعد میگی اینجا نمیشه لحنو متوجه شد.الکی با کاربر فوژان درگیر ...

با این مدل افراد نباید وارد بحث بشیم ، چون کم میارن و توهین میکنن. 

من خودم هم مجبور شدم باهاش بحث کنم ،

چون مدتی قبل خودش درخواست دوستی داده بود و در مورد موضوعی از من پرسیده بود و اصطلاحا از من حرف کشیده بود ، بعد به خیال خودش اومده اینجا از حرف هام علیه خودم استفاده کنه. 😏

حرف هایی که تو خصوصی گفته شده رو اومده بین عموم مطرح کنه.

یعنی حتی شعور این رو نداره که امانت داری کنه.

این جا که یک سایت کاملا معمولیه که هر فردی میتونه عضو بشه و ... ، ولی فرض کن چنین افرادی تو دنیای واقعی از کسی چیزی بدونن و بعد بیاد از اون ها سواستفاده کنن و ... 

*** البته این مدل رفتارها بیشتر حقارت آمیز و ترحم برانگیزه. 

من هم فقط ازخودم ناراحت شدم که تو شناخت افراد ضعیفم و درخواست دوستی چنین فردی رو قبول کردم. 

اگر میدونستم چجور فردیه ، هرگز و هرگز و هرگز حتی به اندازه یک کلمه باهاش هم کلام نمی‌شدم. 

کلا 3 ماهه عضو شده ولی تشخیص داده که من با همه مشکل دارم !! 

همونطور که تشخیص داده دختره تو قضیه ای که استارتر تعریف کرد ، خودش هم میخواسته و پایه بوده وگرنه دوباره نمیرفته با پسره !! 

🌸🌸🌸 افرادی که به راحتی به خودشون اجازه قضاوت میدن ، افرادی هستن که دنیای کوچیکی دارن و دنیا رو محدود به نگاه خودشون میدونن. 

حتی قاضی و دادستان و ... هم اینطوری و تا این حد ادعا ندارن که این مدل افراد با کمترین دانش و آگاهی در مورد اون موضوع ، اینطوری ادعا دارن و تا این حد خودشون رو جدی گرفتن.

از قدیم هم گفتن درخت هر چقدر که پربارتر باشه ، افتاده تر میشه. 

سلام عزیزم آموزش رایگان خیاطی تو روبیکا میدم لینگ امضام

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

گناه شد من یک کلام گفتم چرا این قضیه رو باور نمی‌کنید؟ 

🌸 چون هر آدمی ممکنه تو هر دوره از زندگیش تو هر زمینه ای فریب بخوره و هیچکس نمیتونه ادعا کنه که استثنا هستش. 

🌸 دوست خوبم ببخشید کامنت هام طولانی شد ، خواستم یکم باهات درد و دل کنم. 

راستش اصلا هم شانس ندارم. 💔

تو تاپیک هام هم مشخصه که هدفم از حضور در این سایت چیه؟ 

با اینکه سعی میکنم اگر چیز بد و نادرستی میبینم ، بی تفاوت نباشم و در حد توانم انتقاد کنم و باهاش مبارزه کنم و ... ، 

ولی آخر سر حتی استارتر های اون تاپیک ها هم گاهی با توهین کننده ها همراه میشن و توهین هایی تو این سایت به من شده که تو زندگی واقعی شاید حتی یک پنجمش رو هم ندیدم. 💔

حتی موردی که اون کاربر گفت و من رو بابتش روانپریش و ... خطاب کرد و ... 

در حالی که حتی جزئیات رو هم نمیدونه و حتی به خودش زحمت نداده که بره تو اون تاپیک و کامنت ها رو بخونه ، ولی راحت بدون کوچکترین تفکری ، هر چیزی که دلش میخواد رو به زبون میاره و نظر میده. 

قضیه این بود که تو تاپیکی که استارترش باردار بود و از اینکه بچه تو شکمش دختر بود ، به شدت احساس ناراحتی می‌کرد و سرزنش می‌کرد و حرف های زیادی میزد ... 

در حالی که اولین فرزندش هم بود. 

🌸 من با خوندن اون تاپیک ، نتونستم بی تفاوت باشم. 

اومدم انتقاد کردم. 

نخواستم یک دختر دیگه متولد بشه که مادر و پدرش از جنسیتش ناراحتن و ... 

ولی طبق معمول مورد توهین و فحاشی یکی از کاربرها واقع شدم و خلاصه جریان ادامه پیدا کرد ...

( داستانش یمقدار طولانیه ) 

حتی اون کاربر توهین کننده برای مدتی تعلیق شد. 

ببخشید که کامنت هام طولانی شد. 

ازت ممنونم که وقت گذاشتی و خوندی. 

امیدوارم همیشه سرحال و سلامت باشی. 💚💙💖

من هم به زودی باید تصمیم بگیرم و از این سایت برم ، چون دیگه نمیتونم این توهین ها رو تحمل کنم ، در حالی که هیچ نیت بدی برای هیچکس ندارم و آزاری به کسی نمیرسونم. 💔

چرا بری از سایت؟اینجا همه جور آدمی پیدا میشه نباید با حرفهای آدمای معلوم الحال انقد خودتو ناراحت کنی ک بابتش بخای بری.میبینی ک من دیگه جوابشو ندادم هرچی گفت.توم ولش کن.میدونم تقصیر تو نبود همه ی کامنتاتونو خوندم.بعلاوه این که با یه نفر دیگم وارد بحث شده بود و بعدش ک فهمید مقصره گف اینجا نمیشه لحن آدما رو فهمید.خیلی خیلی باید عقده ای باشی ک حرفهای خصوصی رو بیای تو فضای عمومی بگی کارش خیلی بد بوده.دیگه درخواست دوستی هیچکسو قبول نکن همین آدمان باعث بی اعتمادی میشن.اون شما روریپلای کرد اول و شما اصلا چیزی نگفته بودی الکی الکی گف داری منو قضاوت می‌کنی😂

میگن شنونده باید عاقل باشه کاملا معلومه ک مقصر شما نیستی پس خودتو ناراحت نکن عزیزم.امیدوارم تو زندگی واقعیت آدمای خوب و رازداری سراغت بیان❤️

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
چرا بری از سایت؟اینجا همه جور آدمی پیدا میشه نباید با حرفهای آدمای معلوم الحال انقد خودتو ناراحت کنی ...

بله حرف های شما درسته. 

بله دیدم جوابش رو ندادی ، چقدر خوب که میتونی جواب ندی ، ( واقعا میگم خیلی خوبه که صبور هستی 🌸) 

من اخلاق بدی تو این مورد دارم و متأسفانه صبرم کمه و همچنین زود دچار رنجش میشم و حساسیت زیادی نشون میدم.

ازت ممنونم که کامنت هام رو خوندی و همچنین به خاطر اینکه با حرف هات باعث کاهش ناراحتیم شدی. 💚

از دعای خوبت هم ممنونم ، 

من هم امیدوارم همیشه تو زندگیت افرادی بیان که پر از حس و حال خوب باشن و به زندگیت شادی و خوبی منتقل کنن. 💚💙💖