2777
2789
عنوان

خیانت نامزدمو چیکارش کنم

1310 بازدید | 108 پست

ما ۵ ساله باهمیم توی این مدت هیچی ازش ندیدم البته چون پیگیر و حساس نیستم شاید ندیدم.

دیشب داشت راجب یه چیزی باهام صحبت میکرد میخواست از تو گوشیش یه چیزی بهم نشون بده که دیدم رفته توی پروفایل واتساپ یه دختره(از این دختر ناجورا)

بعد یه عالمه هم عکس از محل کارش واسه دختره فرستاده بود. تاخواستم بقیه چتاشون رو ببینم گوشی رو از دستم قاپ زد سریع همه رو پاک کرد . گفتم چیزی نیست فقط میخوام عکس خود دختره رو ببینم بعد که همه چت رو کلا پاک کرد گوشی رو داد بهم گفت بیا ببین. 

منم گفتم چرا چت پاک کردی گفت چیزی نبود .

بعد رفتم خونه خودمون ذهنم خیلی مشغول بود بهش گفتم اون دختره کی بود؟ از یه سوال ساده من ۳ تا جواب ساخت. یه بار گفت دوس دختره رفیقمه پیام میدیم بهم گاهی.

یه بار گفت همکارمه. 

یه بار گفت یه دختره بوده قبلا خواستم باهاش دوست بشم ولی چون می‌گفته بیکاری باهام دوست نمیشده به خاطر همین عکس از محل کارم واسش فرستادم که دختره بسوزه.

منم از همه جا بلاکش کردم. گفتم دیگه نمیخوام ببینمت.

اونم گفت حوصله ندارم مغز منو بخوری کلا برو.

اینم بگم که همیشه بهم محبت می‌کرد و منم همیشه هیچی براش کم نمیذاشتم ولی حس میکنم بهم خیانت کرده . چون واسه چی اصلا باید با کسی صحبت کنه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نطرم ی نشانه است جدی بگیر پتانسیل خیانت داره

آفرین 

کسی که یه بار خیانت کنه بازم می‌کنه 

یکی از اقوام درجه یکمون چند سال دوست بودن اون موقع پسره با هزارتا می‌پرید 

اینا ازدواج کردن الآنم جلو زنه با هزارتا میپره یه بچه هم دارن زندگیشون به گوه کشیده شده