2777
2789
عنوان

یه سوال راجب رابطه🌹🦋

194 بازدید | 6 پست

چند روزه دختر خالم همش سوال میکنه ببخشیدا میگه همیشه اون پیش قدم میشه واسه رابطه میگه شوهرش اصلا نمیگه بیا پیشم و....

سوالش اینه چیکار کنه ممکنه میل شوهرش کم شده باشه یا دیگه علاقه ای بهش نداشته باشه ؟؟

من بهش گفتم شاید زیاد پیش قدم شدی سرد شده نسبت بهت بازم نمیدونم چی بهش بگم جواب قانع کننده پیدا نمیکنم از طرفی هم میگه تو فضای مجازی همش دخترای ....رو نگاه میکنه به مشاور هم نمیگه چون با من خیلی راحته همه چیو بهم میگه بنظر شما دلیش چی میتونه باشه

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر شوهرش اون زنای عملی و پر فیل.تر رو دیده ک زن خودش به چشمش نمیاد

شاید این میتونه باشه همش میگه چیکار کنم دارم دیونه میشم از بس فکر کردم واقعا جوابی براش پیدا نمیکنم 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

همسرش اگه از اول همین بوده که هیچی مدلشه دیگه

اما اگر جدیدا اینجوری شده دختر خالت دوتا راه داره یکی اینکه اول مطمئن بشه خدایی نکرده پای سوم شخص وسط نیست و تمام بی میلی همسرش در اثر نگاه کردن فیلم و عکسای ناجوره

دوم اینکه وقتی مطمئن شد یه مدتی سمتش نره یعنی پیشقدم نشه ولی تا میتونه دلبری کنه و حسابی همسرشو تشنه کنه 

اون موقع همسرش خودش میاد سمتش 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

همسرش اگه از اول همین بوده که هیچی مدلشه دیگهاما اگر جدیدا اینجوری شده دختر خالت دوتا راه داره یکی ا ...

مرسی حتما بهش میگم دلیلتون منطقی بود💓