2777
2789

مادر شوهرم تقریبا یه هفته‌ست خونه ماست و خیلی نازنازیه هرچی میپزم میگه میلم نمیکشه شوهرمم میوفته به دست و پاش که تو رو خدا بخور

بعد ما چند وقت پیش رفته بودیم فروشگاه اونجا جگر بود که من خیلی دوست دارم ولی قیمتشو دیدم ۹۰۰ و خورده ای بود گفتم نه نگرونه گذاشتم سر جاش و شوهرم نگفت که عیب نداره بردار و اینا

بعد الان رفته به خاطر مادرش جگر خریده

نمیدونم والا انقدر منو حرصی کرده واسه این ناراحتم و حساس شدم یا نه هرکی بود ناراحت میشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تاحدودی حق داری ولی خب شاید اونموقع پول توکارتش نبوده ....بعدم گل دختر خوشگل اون مهمونتونه ، حالا بخره هم خودت میخوری و هم اون و هم به همه میگه پذیرایی خوبی ازم کرد و ازهمه مهم تر بخدا که ادم تودنیا یه مادرو پدربیشترنداره گاهی باید حواسش بهشون باشه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

توام ناز نازی شو

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نه خودت نخاستی قبلا اونم الان هم منت برای ننش میذاره هم چیزی گرفته که تو می خواستی

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
عزیزم تاحدودی حق داری ولی خب شاید اونموقع پول توکارتش نبوده ....بعدم گل دختر خوشگل اون مهمونتونه ، ح ...

به خاطر من که نخریده

الان حتی دوست دارم بگم که من جیگر دوست ندارم و نمیخورم

عزیزم اگه مادر خودت هم بود تو هم همه جوره تعارف و اصرار میکردی که مامان بخور

اما درباره ی خرید جیگر ، دختر خوب بعد این هر چی دلت خواست برمیداری و میگی شوهرت حساب کنه ، یه سری از مردا یا بهتر بگم بیشتر مردا همون لحظه رو دارن میبینن فکر نمیکنن حدس نمیزنن ،، باید واضح بشنون و درخواست رو دریافت کنن ، اونا فکر میکنن وقتی مثلا یکی میگه نه یعنی نه !!! نه اینکه بگم نه تا اون تعارف کنه که بخر ... متوجهی چی میگم؟

خیلی از مردا با توجه به گذشته عمل میکنن مثلا یادش مونده یه روزی یه سالی مامانش جیگر دوست داشته ، الان یادش افتاده رفته خریده ، تو هم باید بخوای و عنوان کنی تا بره تو حافظه اش و بفهمه میخوای یعنی میخوای و این واقعیه ناز نیست تعارف نیست

خیلی راحت نیازهات رو بگو ، با ناز و قطعیت هم بگو ، به بقیه کار نداشته باش اصلا به هیچ وجه نذار اون بفهمه از این که خواسته و ناز مامانش خریدار داره تو حس بد داری ... به هیچ عنوان به این چیزا اشاره نکن ، فقط خواسته های خودت رو رک و با دلبری بگو

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عزیزم وقتی مادرش اینجاست ناز من خریدار نداره😐

وقتی ناز کنی خریدارم پیدا میکنه یهو ناز نکنا ی ذره ی ذره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️