2777
2789
عنوان

قانون جذب

78 بازدید | 3 پست

ازدواج‌با کسی‌که میخایم با قانون جذب میشه ؟ ت یسری از پیجا میبینم روانشناسا دوره میزارن طرفو جذب کنی بیاد خاستگاری و اینا ینی واقا جواب میده 

کلا کسی‌ هس به عشق یطرفه رسیده‌باشه اینجا 

باورت میشه من دوران دبیرستانم از بس بیکار و تنها بودم 

یک خودکار و کاغذ برداشتم تمام ویژگی های مد نظرم برای یک دوست خوب رو نوشتم و واقعا آخرین سال دبیرستانم اون توی مدرسه ای که بودم اومد الان که ۲۰ سالمه تعجب می کنم چطوری جذب شد😶❤️

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

باورت میشه من دوران دبیرستانم از بس بیکار و تنها بودم یک خودکار و کاغذ برداشتم تمام ویژگی های مد نظر ...

اونجوری میشه ولی نمی‌دونم روی ادمی که میخوای جواب میده یا نه انگار یچیزی شبیه اونجذب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توی مجردی قانون جذب رو نمی‌دونستم 

ولی همیشه توی خیالم بچه هام توی یه شهر دیگه به دنیا اومدن 

همیشه میگفتم با فامیل ازدواج نمیکنم دوست داشتم شوهرم رو از قبل نشناخته باشم دوست داشتم برم توی یه خانواده ای که تا حالا نشناخته شون باشم 

همش برام اتفاق افتادن