2777
2789
عنوان

خالم فسنجون با بادوم زمینی درست میکنه وای ازین ادمای خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 9552 بازدید | 270 پست
من اولین بار خونه یکی رفتم املت گذاشت خیلی هم خوش گذشت اصلا هم ناراحت نشدم

شما اخلاقت خوبه منم تو غذا ناراحت نمیشم حتی سعی میکنم جایی باشم غذاهای ساده پیشنهاد بدم که سختشون نباشه ، اما یکی از نزدیکانم مهمونی رفته بود که یه چیز معمولی سر سفره نبوده و ناراحت شده بود و من ازش واقعا تعجب کردم 

من فسنجون دوست ندارم زیاد بخاطر گردودلم خواست اینو بخورم ببینم چه مزه ایه

به جاش فسنجون بادوم سنگی درست کنید

مورد تایید طب سنتی و مقویه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این حرف یه شعارهبرای غذا نمیریم. ولی اگه غذا کم باشه یا در شان نباشه یعنی بهمون بی احترامی کرده. وق ...

اصلا شاید طرف دستش تنگ بود منم درک فهمم رسید اینو درک کردم گفتم برام املت درست کن دیدم گوجه تخم مرغ داره توی گرونی لطفا توقع تون بیارید پاین مهم صمیمیت نه غذا

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
شما اخلاقت خوبه منم تو غذا ناراحت نمیشم حتی سعی میکنم جایی باشم غذاهای ساده پیشنهاد بدم که سختشون نب ...

نخواستم بره تو فشار تو گرونی این کارش باعث شد رفت آمدم بیشتز شه صمیمیتم باهاش

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

اونایی که علیه اسی گارد گرفتین فکر کنم منظور اسی اصلا غذا نبود .دوراز جون نخورده که نیست لنگ ی لقمه نون خالشم نیست .

بحثش احترامههههه بحثش مهمان نوازیههههه .

بخثش خساست بیش از حددددده

اینو درک کنید لطفا

درسته که غذا خوردن هر کسی به خودش ربط داره

ولی وقتی مهمون دعوت میکنید احترام بذارید، ماهیت غذا رو تغییر ندید

در این صورت هم به مهمان بی احترامی کردید، هم به غذا

و البته بیشتر از همه به خودتون

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بحث این شما براشکمت میری مهمانی؟

اصلا ربطی به شکم نداره

نوع رفتار میزبان نشانه میزان احترامه

نوع پذیرایی هم همینطور

کسی که وسعش میرسه ولی غذای خشک و خالی و خیلی ساده میزاره جلوت توهینه

من فقط یک بار تو عمرم همچین ادمی دیدم ؛ براش ماهیچه و شوید باقالی پلو گذاشتم با سوپ و انواع ماست و مخلفات و .... هفته بعدش دعوت کرد و لوبیاپلو با ماست گذاشت. منم دیگه نه دعوتش کردم نه میرم خونش

این میشه توهین

آشپزی بلد نیستم کسیم از این کارا نمیکنه برام😂

عزیزم😂💔