2777
2789
عنوان

وقتی شوهر نیس ادم باید چیکار کنه❓

464 بازدید | 42 پست

واقعا برام سواله

چجوری باید نیازای عاطفی رو برطرف کرد

جنسی هم نه هااا اصن اونو درنظر نمیگیریم فرض میکنیم ناتوان جنسی ایم

ولی نیازای عاطفی رو چیکار باید کرد جدی

دوسپسر بگیریم میگن خراب و هرزه 

دوسپسر نگیریم کیس ازدواج نیس خب

تو این اوضاع اصن پسرا زن نمیگیرن

چه غلطی کنیییم خبببب

من هرچقد خودمو سرگرم میکنم هرچقد کار میکنم درس میخونم هیچ کدوم اون حس تنهایی رو و نیاز رو‌ پر نمیکنن خب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصنم کسی نمیگه خراب و هرزه 

گوه خورده هرکی بگه 

همه داشتن معمولا 

من با کسی اوکی نمیشم چون جامعه ما به شدت بیمار شده، جمعا یه مش مریض روانی با رفتارای تاکسیک و عقده گونه دور هم جمع شدیم 

سلامت روانمو دوس دارم اصن پارتنر قبول نمیکنم 

شمام همینجور باش وگرنه تهش ضربه میخوری 

سگ یا گربه بگیر سرگرم شی 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

اره منم این روزا خیلی دیگ کم توردم بخاطر تنهایی بخاطر کمبود عاطفه دیگ دارم میداریخم😢😢😢 خدایااااا ازدواج و خوشبختی رو قسمتون کن زودی قربونت برم تو که خیلی مهربونی . ۳۲ سالمه دیگ واقعا انگار هنگیدم همه جوره 

اره منم این روزا خیلی دیگ کم توردم بخاطر تنهایی بخاطر کمبود عاطفه دیگ دارم میداریخم😢😢😢 خدایااااا ...

داریخما دا

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
داریخما دا

جانوییم دعا اله دا واقعا اداما داریخما گلیر . زندگی همه رو به حلو اونوق ماها همون چن ساله اینطوری گیر کردیم فقط بقیه رو نگا میکنیم . از ته دل واسم دعا کن نبولوم الله شاید دعای تورو براورده کرد . من ب دعای دیگران خیلی اعتقاد دارم . الهی خیر ببینی 

جانوییم دعا اله دا واقعا اداما داریخما گلیر . زندگی همه رو به حلو اونوق ماها همون چن ساله اینطوری گی ...

ان شاءالله بزودی بهترین همسرو همراه نصیبت بشه عزیزم🌹

اره سخته؛ صبوری کن

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚