2777
2789
عنوان

وقتی شوهر نیس ادم باید چیکار کنه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 42 پست
من ک بیست سالمه دوستانم شوهراسون زیر ۲۵ بهترین خونه و ماشین ودارن و بهترین طلا ها رو میگرن نمی‌دونم ...

هر کی قسمتی داره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

لنتی بچه رو میخام چیکاری مجردی 😐من نیاز عاطفی دارم نیاز ب یکی ک باهاش دردودل کنم و ... چی چی میگی ...

باغشلا اله بیل دانشماسام اویغوندو😄

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقایون پول ندارنتوقع خانواده دخترها فضایی شدهدوستم دو هفته پیش رقته خواستکاری حالا خوبه خونه پدر دخت ...

اوه چه پرتوقع 

میگفت شما پنجاه مترو الان. دارید بعداول زندگی 100متر بالاشهرمیخواید؟ 

اونوقت من اعتراف میکنم  همسرمن اولش فقط پول محضر رو داشت😅

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
😂😂😂جانوییم . ادام تو یه سن و شرایطی هس ناراحت اولور . هوووف الله هامی جوانلاری خوشبخت السین . سرو ...

قادان الیم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

اوه چه پرتوقع میگفت شما پنجاه مترو الان. دارید بعداول زندگی 100متر بالاشهرمیخواید؟ اونوقت من اعتراف ...

بخدا پسر ها بگیرن ولی چشمشون ترسیده

اگر دختری باشه که همپای پسر باشه کیه که زن نگیره ؟

خود شما دااداش داشته باشید متوجه حرفم میشید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

معما نبود گل😅اره یکی از دلایلش اینه ولی خیلی خرج ها میشه این وسط مسطاولی اونی که باید بشه نمیشه ازا ...

چه خرجی

واقعا تهیه خونه و خرید طلا و گرفتن عروسی و مخارج دوران عقد و مناسبت ها قابل قیاس با بقیه خرجایی که جوونا واسه خودشون میکنن نیست 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
بخدا پسر ها بگیرن ولی چشمشون ترسیدهاگر دختری باشه که همپای پسر باشه کیه که زن نگیره ؟خود شما دااداش ...

من داداشامم واقعا با اراده وارد زندگی شدن 

جوری که الان 

داداش کوچیکم که 76هست یه کوچولو 3سالع داره 

به نظرم یک اینکه اراده کنید 

واقعنی نه الکی

دو اینکه ادم مناسب پیدا کنید 

من همکار همسرم دنبال مورد مناسب میگشت معرفی کردیم بعد دیدیم طرف اصلا بادی به هرجهته

یعنی واقعا اراده نداره  

بگیره نگیره براش فرق نداره 

خوب این بده

معلومه یکی اینجوری باشه میگه نگیرم دیگه میخوام چیکار

اراده واقعی خیلی مهمه

من داداشامم واقعا با اراده وارد زندگی شدن جوری که الان داداش کوچیکم که 76هست یه کوچولو 3سالع داره به ...

صد در صد اراده مهمه

من میخاستم دوست دخترمو بگیرم ولی بعد از فوت مادرم ولم کرد رفت با یه پسره دیکه

چی بگم

ادما واقعا عجیبن

صد در صد اراده مهمهمن میخاستم دوست دخترمو بگیرم ولی بعد از فوت مادرم ولم کرد رفت با یه پسره دیکهچی ب ...

دیگه هست دیگه این موارد 

خدا مادرتونو بیامرزه 

ولی درگیر این بازیا نشید یه دخترخوب اهل زندگی پیدا کنید واسه ازدواج

اول زندگی هم خیلی سخته بااااااید هردوطرف صبوری کنن بعد چندوقت خدا خیلی قشنگ درستش میکنه 

دیگه هست دیگه این موارد خدا مادرتونو بیامرزه ولی درگیر این بازیا نشید یه دخترخوب اهل زندگی پیدا کنید ...

ممنون خانم خدا به خانوادتون سلامتی بده

نه دیگه نمیرم تو رابطه دوست دختری اینا تا زن بگیرم

ترجیح میدم با زنم همه چیو بسازم تا یه دختر منو برا خوشی بخاد

ممنون خانم خدا به خانوادتون سلامتی بدهنه دیگه نمیرم تو رابطه دوست دختری اینا تا زن بگیرمترجیح میدم ب ...

ان شاءالله شما هم بهترین همسر نصیبتون بشه وتشکیل خانواده بدید وبتونید باآرامش، خاطر به بقیه ی اهدافتون برسید

ان شاءالله شما هم بهترین همسر نصیبتون بشه وتشکیل خانواده بدید وبتونید باآرامش، خاطر به بقیه ی اهدافت ...

خیلی ممنون از دعای قشنگتون

شاد سلامت موفق باشین