2777
2789

؟؟؟و اگه تجربه داشتین خودتون یا اطرافیان بگین .چ بد چ خوب

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو روستاها طبیعیه این چیزا دختر ۱۵.۱۶ ساله رو میدن ب ۳۰ ساله

اره 

دیدم خودم

خـدای‌قشنگم♥️گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت میکنند🍃تاپیک مذهبی و دعا تگم کنین ممنون.و لطفا برای رسیدن به خواسته هام یه حمد بخونین یا صلوات ،ان شاءالله حاجت روا بشید
14 سال با دوست پسرم اختلاف سنی دارم بهرحال دیدتون نسبت به زندگی باهم فرق داره و اختلاف نظر زیاد داری ...

شما چندسالته عزیزم ؟

بستگی به دو طرف داره

مثلا دو مورد فاصله سنی ۱۲ ۱۳ سال میشناسم از نظر چهره خیلی خوبن یعنی نشون نمیده اختلاف سنشون ۱۲ ۱۳ ساله و زندگی خوبی دارن. ولی خب همشون اخلاق نرمال و خوبی دارن شاید با کس دیگه با اختلاف سنی کم هم ازدواج میکردن زندگیشون خوب بود. یه مورد فاصله سنی ۱۰ سال دیدم، تو چهره مشخصه فاصله سنیشون زیاده ولی زندگیشون خوبه راضی هستن. 

ولی یه مورد ۹ سال دیدم چهرشون بهم میاد ولی مرده انگار برای عهد دقیانوس و قدیمی تر از خانمش تفکرش و اذیت کنندست . بخاطر اینکه زیاده تفاوت سنیشون فکر میکنه خودش درست میگه خانومش تجربه نداره

من تو نزدیکانم دو مورد هست بنظرم اگه آقا کارش دولتیه و پشتوانه مالی داره و تمااام ملاک هات رو داره فقط همین سنه میتونی فکر کنی در موردش ولی اگه کارش آزاد خصوصا سخت هست بهش فکر نکن چون از یه بازه زمانی کار کردن براشون سخت میشه و زندگیت واقعا سخت خواهد بود.دو موردی که گفتم دقیقا تو همین مورد تفاوت دارن اولی شغل دولتی داشته همسرش و زندگی خوبی داشتند دومی شغل آزاد سخت و همسرش حالا از زیر کار درمیره و زندگیش سخت شده

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

عزیزم همش بستگی ب خودتون داره

نامزد من تقریبا ۱۲ سال ازم بزرگتره اون ۳۳ سالشه من ۲۲ اما نه به قیافش میاد انقدر بزرگ باشه نه ادمیه ک من خیلی بزرگ بدونمش یعنی طوری رفتار نمیکنه ک من پیشش حس بچگی داشته باشم روحیاتش باهام سازگاره جوون مونده😂

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40