2777
2789

من تاحالا درمورد حالم با کسی صحبت نکردم .

تو این ۲۳ سال از ۱۵ به بعد جلوی کسی گریه نکردم 

تنها راهم برای فرار از درد و بدبختی خوردن قرص ارام بخش و خوابه خیلی خوبه خدایی.

خواب بهترین چیزیه ک میتونه تو زندگیه ی ادم بدبخت باشه .تنها جایی ک از همه ی بدبختیات بی خبری .البته شانس من چند بارم تو خواب حمله عصبی بم دست داد دیگه گفتم کارم تمومه .

یبارم خواب دیدم مردم تاحالا تو زندگیم اونقد ارامش نداشتم خدایی

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرف زدن باهاش

با کی

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
کیپاپ کیدراما واقعا حالمو خوب میکنه و به زندگی امیدوار میشم۲۳ سالمه

منم کتاب زیاد میخونم بیشتر روانشناسی ک ببینم دردم چیه هنوز کشف نکردم

رفیقم

خوشبحالت منم دوس زیاد دارم ولی رفیق نه 

ادمای زیادی اطرافمن ولی خب هر رفیقیم باشه اخرش خودتی و خودت تجربه ثابت کرده اینو بهم

منم کتاب زیاد میخونم بیشتر روانشناسی ک ببینم دردم چیه هنوز کشف نکردم

همه حالت های مختلف روحی روانی رو دارن و تجربه میکنن مهم اینه راه خوب کردن حالتو پیدا کنی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
خوشبحالت منم دوس زیاد دارم ولی رفیق نه ادمای زیادی اطرافمن ولی خب هر رفیقیم باشه اخرش خودتی و خودت ت ...

:)

دیگ نظرات باهم متفاوته 

من دو تا رفیق دارم ک واقعا رفیقن ..

جفتشونم تو نینی سایت باهاشون اشنا شدم 

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

همه حالت های مختلف روحی روانی رو دارن و تجربه میکنن مهم اینه راه خوب کردن حالتو پیدا کنی

اره پیدا کردم تقریبا .

تنها جایی ک حالم خوبه خوابه و وقتی غذا میخورم و بعد خوردن ارام بخش موقع عصبانیت

سریال وقتی تلفن زنگ میزند در حال پخشه ببینش کره ای

من با سریال سقوط بر روی تو شروع کردم اونو هم میتونی ببینی

روزا برو دنبال اهدافت و به مشکلات بی توجه باش تا یکی یکی حل بشه شبا یه سریال حال خوب کن ببین

:)دیگ نظرات باهم متفاوته من دو تا رفیق دارم ک واقعا رفیقن ..جفتشونم تو نینی سایت باهاشون اشنا شدم

حاجی من دارم راجب دوستای ۱۰ ساله صحبت میکنم ک حضوریم بودن 😂😑

اره دوستای مجازی بنظرم خوبن و کمترم میتونن بهت ضربه بزنن 

اره پیدا کردم تقریبا .تنها جایی ک حالم خوبه خوابه و وقتی غذا میخورم و بعد خوردن ارام بخش موقع عصبانی ...

تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی

شاید باورت نمیشه

یه هدف پیدا کن که از رختخواب بیارتت بیرون

اگه پول مهم نبود دنبال چه کاری میرفتی برو دنبال اون تا پول رو واست بیاره

بگم تعلیق میشم

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️