2777
2789
عنوان

رادیوگرافی فیستولوگرافی مقعد با حق تزریق کجا داره تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 40 پست
فردا پیشش نوبت داریم اتفاقا.اخه منوچهری و فام و ... همه جراحی رو پیشنهاد میدن اونم خیلی وحشتناکه اون ...

یوسف فام میگیره میتراشه تو مطب زخمو🙁🙁 ولی اگه خواستی عمل کنی پیش منوچهری عمل کن. نه من فقط روی زخم گاز استریل میذارم برای ترشحاتش. الان که خیلی کمه ترشحاتم. فقط کاری که باید بکنم اینه که دستم ژل بزنم زخمو با انگشت فشار بدم تا سرش بسته نشه از کف پر بشه

یوسف فام میگیره میتراشه تو مطب زخمو🙁🙁 ولی اگه خواستی عمل کنی پیش منوچهری عمل کن. نه من فقط روی زخم ...

ایشون چیکار میکنه پس؟

مدل جراحیش چجوریه؟

انقد تایپیک و متن ما این 2 3هفته راجبه فیستول خوندیم و نارضایتیا و درده بعد عمل که واقعا حال و روحیمون داغون شده و ترسیدیم. بعد جالبه هم لیزر هم جراحیه هر 2مورد اصلا درمان قطعی نبودن و باز بیماری برگشته حالا یا همون فیستول یا یجور دیگه ش.

سر همون همسرم میگه حداقل لیزر کنم خودمو کمتر عذاب و داغون کنم و زودترم خوب میشه و درگیر عفونتم نمیشیم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون بیمارستان بقیه الله رفتین واسه عمل؟هزینه عملتون چقد شد؟من از منشیه منوچهری پرسیدم گفت اگه دکتر ...

من بیمارستان پیامبران عمل کردم. میگفتن دکتر تو بقیه الله عمل نمیکنه فقط استاده. گفتن پیامبران و کسری و پارسیان هست. یه کلینیک هم هست. نمیدونم شاید ترکیبی کار میکنه خودش تشخیص میده سر عمل. 

من بیمارستان پیامبران عمل کردم. میگفتن دکتر تو بقیه الله عمل نمیکنه فقط استاده. گفتن پیامبران و کسری ...

پیامبران توو کاشانی؟

خب خوبه جاهای دیگم هست. خودش عمل کرد دیگه اره؟بیهوش شدین؟

الان زخم شمارو نتراشیده؟

روزی چند بار پانسمان میکنی؟

میشه حدود هزینتم بگی با توجه به اینکه گفتی 3مورد بیماری بوده جراحی کردی.

ما الان فردا بخوایم بریم پیشش هیچ عکسی گزارش ام آر آی هیچی نداریم.

ایشون چیکار میکنه پس؟مدل جراحیش چجوریه؟انقد تایپیک و متن ما این 2 3هفته راجبه فیستول خوندیم و نارضای ...

فقط میگه ترشحات رو تمیز کنید و خشک کنید روش گاز استریل بذارید. سرچ کنید گوگل بنویسید دکتر منوچهری عمل فیستول. کلیپای دکتر درباره مراقبتای بعد از ترخیص و بعد از ویزیت اول میاد. ببین عمل من اصلا زخمی نداشت فقط سوراخ فیستولمو باز کرده بود دورش کنده نشده بود بستگی به شرایط همسرتون و اندازه و موقعیت فیستولشم داره. حتی ممکنه در صورت نیاز و امکان بی اختیاری، براش نخ بذاره که من نداشتم‌. منم استرسای شما رو داشتم درکتون میکنم ولی این دکتر انتخابش عالیه

فقط میگه ترشحات رو تمیز کنید و خشک کنید روش گاز استریل بذارید. سرچ کنید گوگل بنویسید دکتر منوچهری عم ...

ما روز و شبمون شده تحقیق راجبه بیماری و تحقیق راجبه انتخاب دکتر و اینکه چیکار کنیم.

همش نگرانیم زمانو از دست بدیم و دیر شه اوضاع بدتر شه.

به هیچ نتیجه ایم نمیرسیم هر کی یچیز میگه باز نظرمون برمیگرده.

حالا فردا ببینیم منوچهری چی میشه. خیلی نگرانیم و دوست داریم زودتر فقط تموم شه و بره

پیامبران توو کاشانی؟خب خوبه جاهای دیگم هست. خودش عمل کرد دیگه اره؟بیهوش شدین؟الان زخم شمارو نتراشیده ...

من از کمر بی حس شدم که باعث شد بعد عملم تا ساعتها هیچ دردی نداشته باشم و بعدشم فقط بعد دفعم یه مقدار درد داشتم که با توجه به دردای قبل عملم واقعا هیچ بود. بله فکر کنم کاشانی بود دقیق یادم نیست. خود دکتر اومد سر عملم و چون بیدار بودم کاملا متوجه شدم‌. من هیچ تراشیدنی نداشتم فقط ژل زدن و فشار دادن دارم. روزانه هم هر وقت برم دستشویی بعدش گاز استریلمو عوض میکنم. روزی هم پنج شش  بار ( دکتر میگه هفت هشت بار)تو آب گرم مینشستم اولاش که الان خیلی کمتره. در مورد هزینه دکتر ۱۵ تومن اولش گرفت، خود بیمارستان هم با توجه به اینکه بیمه تکمیلی داشتم ، ۸۳۰۰ کل هزینش شد یعنی در مجموع ۲۳۳۰۰ شد.

ما روز و شبمون شده تحقیق راجبه بیماری و تحقیق راجبه انتخاب دکتر و اینکه چیکار کنیم.همش نگرانیم زمانو ...

در مورد دکتر منوچهری شک نکنید منم اول مثل شما بودم و واقعا تو تهران هیچکس آشنایی نداد فقط مجازی در مورد دکتر خونده بودم. الان خودم هر کس نیاز به دکتر داره همین دکترو معرفی میکنم. واقعا دستش شفاس و خیلیم مومنه همه کارهاش با بسم الله هست

من از کمر بی حس شدم که باعث شد بعد عملم تا ساعتها هیچ دردی نداشته باشم و بعدشم فقط بعد دفعم یه مقدار ...

خداروشکر حالت خوبه و راضی هستی.

ایشالا خدا هم خودش کمکمون کنه راه درست نشونمون بده چون واقعا هزینشم کم نیست.

فام هم گفت 25ت بیمارستان ازتون میگیره، فقطم گفت فیستوله.

ممنونم عزیزم جوابمو دادی لطف کردی،اگه موردی بود اشکال نداره ازت بعدا بپرسم؟اگه تصمیم گرفتیم این دکتر کارمونو انجام بده؟

در مورد دکتر منوچهری شک نکنید منم اول مثل شما بودم و واقعا تو تهران هیچکس آشنایی نداد فقط مجازی در م ...

ایشالااااا.

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی.

ایشالا از هر چی بلاست دور باشی💕💕💕🌷🌷🌷🌷

خداروشکر حالت خوبه و راضی هستی.ایشالا خدا هم خودش کمکمون کنه راه درست نشونمون بده چون واقعا هزینشم ک ...

ممنونم انشاالله همسر شما هم عملشون یا هر درمانی که نیاز باشه ، به خوبی انجام بشه و خوب بشن. بله حتما هر وقت سوالی داشتید در خدمتم

خواهش میکنم‌. شما و خانوادتونم همیشه سلامت باشید❤️❤️🌹

فداتشم مرسی عزیزم.

راستی دکتر خودش قبل اقدام گفت برید ام آر آی یا خودتون رفته بودین؟

چون اصلا یوسف فام حتی به مانگفت عکسی چیزی بیارید یه راست گفت عمل باید کنی.