2777
2789
عنوان

شوهرم و جاریم

802 بازدید | 49 پست

من دو ساله عقدم حدودا.

توی این دوسال حتی یکبار هم خونه برادر شوهرم پاگشا نشدم 

توی هیچ کدوم از برنامه هامونم نبود جز جشن عقد که اونم اومدنو حتی کادو هم ندادن .با وجود اینکه جشن عقدم تولدمم بود.

شوهرم می گفت داداشم باهام قهره

یه سری مسائل بینمون پیش اومد و تا دم طلاق رفتیم که دوباره اوکی شدیم 

یهو بعد اون دیدم با داداشش اینا خوبه و باهم بگو بخند دارن .

من نفهمیدم چی شد که آشتی کردن . مثلا شوهرمو دعوت می کنن ولی منو نه .به اون میگن بیا ولی به من نه.

جاریم از پیش من بلند میشه میره در مغازه شوهرم خرید می کنه ولی نمیگه رفتم اوتجا.

چند باری که بحثم شد با شوهرم و انتقاد کردم که اینا بی عزتم می کنن طرف اونارو گرفت که جاریت خیلی هم حواسش جمعه و می دونه چی به چیه.

الان چند وقتیه که می بینم شوهرم به بهانه بچه ها سر حرف و با جاریم باز می کنه .

سر سفره به منکه خانومشم اول تعارف نمیزنه به همه تعارف می کنه و غذا براشون می کشه ، حتی برای جاریم و آخر سر میاد سراغ من .درحالی که اون پیش شوهرش نشسته و اونم زیر زیر برای خانومش غذا می کشه.

احساس بدی دارم انگار همه جوره میخوان بهم دهن کجی کنن .

کمکم کنید یعنی من اشتباه می کنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😞😞😞😞😞😞😞

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

کامل نخوندم نصفشو خوندم 

برادرا و خواهرای همسر منم فقط برا جشن عقدمون اومدن و بعدشم که ما عروسی نگرفتیم اومدن برا خونه نویی کادو دادن 

دیگه بعد اون نهدمار رفتیم و میریم نه اونا میان 

هیچگونه ارتباطی نداریم 

من خیلی هم راضیم اصلا اهل رفت و آمد نیستم سرمو به درد نمیارم با مهمون اونم کسایی که از هیچ لحاظی با هم همخوانی نداریم 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

حساسیت به خرج نده اسی من الان بعدازهشت سال زندگی شوهرم تازه میخوادمتوجه بشه که جاریم چه عفریته ای هست اسی واسه من روز خواستگاریمون گوشی اشوگذاشت روضبط صدا جاریم تواون اتاقی که منوشوهرم حرف میزدیم

گاهی انسانم آرزوست
شوهرت بدون شما میره خونه برادرش ؟ مقصر شوهرتون که یاد نداده هرکسی منو میخواد زنمم باید بخواد

از دهن خواهر سوهرم پرید که یکبار رفته ولی خودش انکار می کرد .اخه خودش اول شروع کرد که اگه کسی پاگشامون نکرد تنها نریم بعد وقتی فهمیدم دنیا روی سرم خراب شد