2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه وسیله لازم داری که خوب وسیله بگیر...

اگه خونه لازم دارید و میتونید خونه بخرید بذارید روی پول خونه....

یا ماشین بخرید....یا طلا ...یا یه کار باهاش راه بندازید

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

هر کاری میکنید تو دست نگه ندارید

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

جهیزیه و مراسم😐

تنها چیزی که دلم نمیخواد براش زیاد خرج کنم،مراسمه....فکر کن کلی فامیل دعوت کنی و ازشون پذیرایی کنی بعدش هم برن پشت سرت کلی حرف بزنن....

دوست دارم یه مراسم کوچیک و جمع و جور تو همون خونه بگیرم....فقط هم عمو و دایی و ....حتی دختر عمو و اینا هم نه

تنها چیزی که دلم نمیخواد براش زیاد خرج کنم،مراسمه....فکر کن کلی فامیل دعوت کنی و ازشون پذیرایی کنی ب ...

چرا فکر میکنی مهمون دعوت کنی پشتت حرف میزن چطور واس بقیه خوب میرید میخورید میرقصید...

خونه که با این پول نمیشه خرید😩

فکر میکنین طلا خریدن الان منطقیه با این قیمت و اوضاعی که الان داره؟ اگه آره که یه مقداری شو طلا بخرم

یه حسی بهم میگه اگه براش برنامه نریزم مثل آب خوردن تموم میشه میره