2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم میشه منم راهنمایی کنید ما900وام ازدواج داریم به نطرتون خونه وام دار بخرم مسکن مهر یا جشن بگیرم ...

جشن و ول کن دخترررر خونه رو بگیرین 

چجوری وام ازدواجتون 900عه؟

چرا فکر میکنی مهمون دعوت کنی پشتت حرف میزن چطور واس بقیه خوب میرید میخورید میرقصید...

به خاطر اینکه خودمون اونجوری نیستیم و طلب نداریم از بقیه بابت مراسم،هدیه ی عروسی هم خوب میدیم به بقیه همیشه....ولی اطرافیانمون اونجوری نیستن...حسودن....عروسی خواهرام یادمه دیگه...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

چرا فکر میکنی مهمون دعوت کنی پشتت حرف میزن چطور واس بقیه خوب میرید میخورید میرقصید...

عزیزم الان دیگه عروسی گرفتن هیچ خروجی نداره مگر اینکه ادم خونه و ماشین و درامد خوب داشته باشه و ی جشن عروسی خوب بگیره و لذت ببرند البته این نظر منه 

بستگی داره اگر جهیزیه نداری که بخر اگر داری ببین همسرت موافق ماشین بخرید هر دوتون ازش استفاده کنید

ماشین داریم 

جهیزیه رو ندارم ولی ترجیحم اینه وسایل مهم و قسطی بردارم بقیه چیزا رو کم کم میگیرم نمیخوام یهویی کلی پول بدم به جهااااز

میخوام با پولش بازی کنم که بمونه ولی نمیدونم چیکار کنم

نه تازه عقد کردم بچه خواهرمه واسش تاپیک زدم

اهااا مبارکه عزیزم

پس اگر پس انداز و طلا و.... دارین بگذارین روش خونه بخرین ی جشن کوچک تو منزل با فامیلهای درجه یک هم میتونین بگیرین و برین اتلیه و....

ولی فرصت خونه دار شدن همیشه نیست عزیزم

ماشین داریم جهیزیه رو ندارم ولی ترجیحم اینه وسایل مهم و قسطی بردارم بقیه چیزا رو کم کم میگیرم نمیخوا ...

ما ماشین نداریم جهازم نداریم فقط این پوله نمیدونم تواین شرایط بهاش چه کار کنیم

ما ماشین نداریم جهازم نداریم فقط این پوله نمیدونم تواین شرایط بهاش چه کار کنیم

جهاز و قسطی بردارین جانبازن اعتبار دارن راحت میتونین وسایل و قسطی بگیرین 

تازه اونم کم کم والا تو این شرایط خیلی سختههه زندگی ساختن 

جهاز و قسطی بردارین جانبازن اعتبار دارن راحت میتونین وسایل و قسطی بگیرین تازه اونم کم کم والا تو این ...

خیلی سخته شرایط هرروزم گرونی دیگه مخم نمیکشه اینقدر فکر کردم چی کنیم تا یکم از این بدبختی هرروز مملکت خودمون نجات بدیم