2777
2789
عنوان

حس شیشم واقعیه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 47 پست

بعضیاشون درست میگن،خیلیا هم نه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما خودت الان اگه ازت سوال بپرسم چیزی،حس میکنین که جواب بدین؟

ببین من نمیدونم چقد میتونه حسم درست باشه من حتی شمارو نمیشناسم ولی بوده کسایی که من میشناختم طرف مقابلشو داستانشو میدونسم حسم صدرصد درست بوده من درک نمیکنم ایناییی ک بدون شناخت حسشونو میگن حس میکنم دروغه

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

ببین من نمیدونم چقد میتونه حسم درست باشه من حتی شمارو نمیشناسم ولی بوده کسایی که من میشناختم طرف مقا ...

کاش در مورد منم میتونستی حدس بزنی و حستو بگی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
شما خودت میتونی از من چیزی ک حس میگیری رو بگی اگ درست درییاد خب اره واقعیه و میشه

واقعا نمیدونم بشه یا ن من نمیدونم چقد حسم میتونه درست باشه ولی بار ها شده از اطرافیانم از رابطشون خبر داشتم و جسمو گفتم صدرصد در دراومده و صدها بار تو زندگی خودم هرچی حس کردم همون شده من شمارو اصلا نمیشناسم ک بتونم حسی داشته باشم این بنظر مننن امکان پذیر نیس و حس میکنم دروغه

کلا شهود واقعیه مخصوصا تو خانوما. نمیدونم توضیحش روحانیه یا جسمانی ولی خیلی وقتا شده گه یه اتفاقی رو ...

خب منم دقیقا مثل شمام ولی این ک یکیو نشناخته حسی بهش داشته باشم درست باشه یکم مسخره نیس مثلا یکی میاد میگه رابطم چی میشه خب من از کجا بدونم! باید حداقل ازت ی اسمی بدونم یا نه یا صرفا از رو ی اکانت ک اکثزا هم فیک ان تشخیص بدم علم عیب ک نداریم درسته؟

اره واقعیه من یه دوستی دارم حس شیشمش خیلی فعاله بارها بهم ثابت شده واسه همین قبل هرکاری ازش نظر میپر ...

اره گلم درستع حرف شما منم همینو میگم بارها شده من رفیقم از رابطش پرسیده و من حسمو گفتم صدرصد درست بوده من حرفم اینه مثلا من شمارو الان نمیشناسم نمیدونم اسم رو اکانتت فیکه یا ن از کجا بدونم رابطتت چی میشه خب هیچ شناختی از شما ندارم علم غیب ک ندارم

خب منم دقیقا مثل شمام ولی این ک یکیو نشناخته حسی بهش داشته باشم درست باشه یکم مسخره نیس مثلا یکی میا ...

دقیقا باید یه وایبی از طرف و موقعیت بگیرم که بتونم بگم

خیلی وقتا هم فقط ذهنی کار نمیکنم

دقیقا باید یه وایبی از طرف و موقعیت بگیرم که بتونم بگمخیلی وقتا هم فقط ذهنی کار نمیکنم

بلخره یکی پیدا شد مثل خودم باشه😂درک نمیکنم اینایی ک تاپیک میزنن و انقد اعتقاد دارن جدی 

خب اسمتو بگو بعد شوالتو بپرس ببینیم چی حس میکنم

اسمم شیوا

محمد حسش بهم واقعیه؟ میتونه پشتم باشه یاجا میزنه؟

آینده ای باهاش دارم؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃