هی دارم تاپیکذهای مختلف از حس شیشم میبینم واقعیه؟ اعتقاد دارین واقعا؟ من خودم حس شیشمم خیلی بالاس تو زندگی خودم خیلی چیزارو جلوجلو حس میکنم واقعی میشه ولی این ک یکیو ندیده نشناخته حستشونو بهش میگین بر اساس اول اسم و اینا یکم مسخزه نیس؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین من نمیدونم چقد میتونه حسم درست باشه من حتی شمارو نمیشناسم ولی بوده کسایی که من میشناختم طرف مقابلشو داستانشو میدونسم حسم صدرصد درست بوده من درک نمیکنم ایناییی ک بدون شناخت حسشونو میگن حس میکنم دروغه
شما خودت میتونی از من چیزی ک حس میگیری رو بگی اگ درست درییاد خب اره واقعیه و میشه
واقعا نمیدونم بشه یا ن من نمیدونم چقد حسم میتونه درست باشه ولی بار ها شده از اطرافیانم از رابطشون خبر داشتم و جسمو گفتم صدرصد در دراومده و صدها بار تو زندگی خودم هرچی حس کردم همون شده من شمارو اصلا نمیشناسم ک بتونم حسی داشته باشم این بنظر مننن امکان پذیر نیس و حس میکنم دروغه
کلا شهود واقعیه مخصوصا تو خانوما. نمیدونم توضیحش روحانیه یا جسمانی ولی خیلی وقتا شده گه یه اتفاقی رو ...
خب منم دقیقا مثل شمام ولی این ک یکیو نشناخته حسی بهش داشته باشم درست باشه یکم مسخره نیس مثلا یکی میاد میگه رابطم چی میشه خب من از کجا بدونم! باید حداقل ازت ی اسمی بدونم یا نه یا صرفا از رو ی اکانت ک اکثزا هم فیک ان تشخیص بدم علم عیب ک نداریم درسته؟
اره واقعیه من یه دوستی دارم حس شیشمش خیلی فعاله بارها بهم ثابت شده واسه همین قبل هرکاری ازش نظر میپر ...
اره گلم درستع حرف شما منم همینو میگم بارها شده من رفیقم از رابطش پرسیده و من حسمو گفتم صدرصد درست بوده من حرفم اینه مثلا من شمارو الان نمیشناسم نمیدونم اسم رو اکانتت فیکه یا ن از کجا بدونم رابطتت چی میشه خب هیچ شناختی از شما ندارم علم غیب ک ندارم