2777
2789

من یه دوستی دارم که واقعا با معرفته واقعا 

حتی به خاطر من دفتر رفت و گناه منو گردن گرفت که من نرم دفتر 

بعد چند ماه پیش خیلی وقت پیش یه بار داشتیم باهم حرف میزدیم بهش گفتم من خیلی لیپ پلامپر های شیگلمو دوست دارم 

گذشت آقا تا پری روز که من تولد گرفتم ولی این دوستم نتونست بیاد چون بدجور مریض بود بعد امروز تو مدرسه دیدمش برا کادو تولدم یه کیف لوارم آرایش کوچولو توش یدونه از همون لیپ پلامپرا که الان حداقل ۷۰۰ پورشه با یدونه گلیتر و چند تا متن خیلی قشنگ بود واقعا خیلی خوشحال شدم اصلا باورم نشید آنقدری به حرفم اهمیت بده حتی رنگش دقیقا همونی گرقته بود که دوست داشتم 

تازشم من پارسال برا تولدش یه شرایطی پیش اومد که نتونستم چیزی بگیرم ولی اون تولد منو یادش موندو دقیق چیزی که میخواستمو گرفت 

بمونی برام رفیق🥹🥹🥹

حقیقت یکم به رفیقت شک دارم 😂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار اون به کنار .از تو تعجبم گرفته چطور اینقد به قدرش میدونی؟؟ معمولا همچین آدمایی کسی قدرشون و نمید ...

چون زیاد خورد از نارفیق 

دیگه وقتی یدونه رفیق واقعی پیدا کردم قطعا قدرشو میدونم