2777
2789

من خودم یاد کارای مادر شوهرم و خواهر شوهرم ک مبوفتم خونم ب جوش میاد آزار و اذیتاشون تیکه انداختناشون  اینک همیشه دوران عقدم استرس داشتم و قلبم درد میکرد خدا لعنتشون کنه 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

دقیقا منم فرق گذاشتن خیلی بده من هم تو خانواده مادری هم پدری دیدم بین من و برادرم با بقیه فرق گذاشتن همیشه محبت هدیه برای اونا بود .

الانم توی خانواده شوهر دارم میبینم من بهترین هارو برای مادرشوهر کردم فرق گذاشت قدر ندانست الانم قطع ارطباتم آرامش دارم

یه دوستی ک همه کار براش کردم صدمو گذاشتم، تو بدترین شرایط کمکش کردم، ولی تهش رنگ عوض کرد خنجر از پشت بهم زد و با کسایی یکی شد ک بدترین بلاها رو سرم آورده بودن. نشستن پشت سرم حرف زدن. بخاطر اینکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا منم فرق گذاشتن خیلی بده من هم تو خانواده مادری هم پدری دیدم بین من و برادرم با بقیه فرق گذاشتن ...

شوهر خواهر شوهرم کلا خیانت کاره جوری که آبروی کل خانوادم شوهرم برده چون همه با زنای مختلف میبینمش تو خیابون و کوچه 🙂 چند بار تو دعوا مادر شوهرم رفته خونشون پادرمیانی فشش داده از خونه بیرونش کرده بعد من که انقد کل فامیلاشون تعریفمو میکنن از خوبی و خانواده عالی از من خوشش نمیاد یعنی شام خونشون دعوت شدیم رفتم تو جواب سلامم و با زور داد بعد دامادش که اومد پرید جلو در قربون صدقع خیلی دلم شکسن

من اصلا حوصله مدارا ندارم یذره ناراحت شم قطع ارتباط و تامام

با خانواده شوهر نمیشه لعنتی تو‌مهونی مشترک میبینبشون 

یه دوستی ک همه کار براش کردم صدمو گذاشتم، تو بدترین شرایط کمکش کردم، ولی تهش رنگ عوض کرد خنجر از پشت ...

دوستت نبوده فقط منتظر بوده رنگ عوض کنه

منم مادر شوهرم ودخترش در حقم خیلی نامردی کردن پسرشون خیانت کرد بهم واونا هم پشتش بودن با دختره هم دس ...

خواهر شوهر من چون حسادت میکرد بهم سر همه چی دعوا راه انداخت ی مدت شوک عصبی بهم وارد شده بود میلرزیدم شبا تا صبح

شوهر خواهر شوهرم کلا خیانت کاره جوری که آبروی کل خانوادم شوهرم برده چون همه با زنای مختلف میبینمش تو ...

حالا اون دامادشه مادرشوهره من بین من و دوست دختر پسر بزرگش فرق میزاره اونا هنوز عقد نگرفته ۷۰میلیون پول فرششو داد حالا ما رفتیم ۷ماه پیش فرش خونمونو با پول خودمون قسطی خریدیم.

انقدر بی تربیته مادرشوهرم حرفایی زد که دیگه نمیتونم ببخشم بی لیاقتن اینجور ادما حقشون کسایی هست بهشون ظلم کنن

خدا لعنتش کنه هنوز بعد یکسال و نیم اثرات سواستفاده ها و ضرر هایی ک بهم زد تو زندگیم هست

منم از دوست خیلی ضربه خوردم خیلیا حتی خواهر شوهرم که صمیمی ترین دوست دوران مجردیم بود ی جور ضربه زد هنوز جذش درد میکنه