2777
2789
عنوان

تب بچه کمک

48 بازدید | 11 پست

خانما سلام بچم چندروز پیش حدودسه روز تب داشت بردم دکترآمپول زدن تبش قطع شد گوشش گفتن عفونت داره

دوباره از دیشب سرفه هاش شروع شده 

الان تب سنج کذاشتم رو پیشونیش۳۷بود

قسمتی از سرش خیلی داغه دقیق بالای گوشش تب اونجا روگرفتم۳۸یا۳۹بود این تب حساب میشه

شاعت ده هم بهش استامینوفن دادم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داروها عفونت گوشش رو سر ساعت و کامل دادی؟

الان یکمه پیش سرما خورد هی قطع ووصل میشه چهار بار دکتر بردم بار آخر بهش شربت سفیکسبم دادن هر دوازده ساعت میدم

چهارشنبه تا نصف شب دکتر بودیم ازش آزمایش خون اینا گرفتن گفتن آزمایشش خوبه

داروها عفونت گوشش رو سر ساعت و کامل دادی؟

چهارشنبه صبح یه جا دیگه دکتر برده بود م گفت اگه تا جمعه تبش قطع نشدن از سینش عکس بگیرن

ک ما شبش بردیمش درمانگاه اطفال بهش آنتی بیوتیک تزریق کردن قطع شد

دوباره از دیشب تا صبح سرفه های وحشتناکش شروع شد

سفکسیم رو سر ساعت و دقیق دادی؟

اره زده هردوازه ساعت دونیم سیسی بعد دکتر گفت با این آمپولی ک بهش زدم اگه تب نکرد نیازی نیست سفیکسمم بدی چون آمپولش خیلی قویه

بعد این حدود دوهفته پیش سرما خورده بود بردم دکتر چون داروهاشو چ نخورد چ بالااورد روش اثر نکرده وباعث شده گوشش عفونت کنه

چهارشنبه صبح یه جا دیگه دکتر برده بود م گفت اگه تا جمعه تبش قطع نشدن از سینش عکس بگیرنک ما شبش بردیم ...

خب ببر از سینش عکس بگیر ، یا دوباره ببر دکتر تبش رو حداقل چک کنه که خیالت راحت بشه ، شاید تو استرس گرفتیه 

خب ببر از سینش عکس بگیر ، یا دوباره ببر دکتر تبش رو حداقل چک کنه که خیالت راحت بشه ، شاید تو استرس گ ...

اره میبرم منتظرم ببینم تب میکنه یا ن 

دیگه الان چندروز درگیرم دوسه شب نخوابیدم چهار پنج تاهم دکتر بردم فقط یکی دوروز خوب میشه دوباره علائمش برمیگرده

اره میبرم منتظرم ببینم تب میکنه یا ن دیگه الان چندروز درگیرم دوسه شب نخوابیدم چهار پنج تاهم دکتر برد ...

وای میفهممت پارسال پسرم که رفت کلاس اول اینجوری شد ، هی خوب میشد ، دوباره چهار پنج روز بعد دوباره تب می کرد ، دقیق یعنی پوستم کنده شد ، همش تو مطب دکترا بودم ، خستگی و نخوابیدنشم به کنار