بیاین بگین دوست دارین مرگ تون چجوری باشه من دوست دارم در کهولت سن زمانی که ۱۰۰ سالم بود در آرامش برم شما چی؟
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینایی ک سر زایمان دوست دارن بمیرن بخاطر وعده بهشته.اگرنه همچین ارزویی نمیکردن.ک یه طفل رو بیارن بعد ...
عزیزم این چه قضاوتیه
من این مدل میپسندم
باید به شما جواب پس بدم؟
عجبا
این سایت واقعا عجیبه
آدم اختیار مرگ خودشم نداره
❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
واییی عزیزم فک میکنی...همسر منم بهترینه ولی اگ نباشم بچم بدبخت ترین میشه.یه پدر مثل مادر نمیتونه بشه ...
شما امیدوارم 120 سال عمر کنی در کنار همسرت
من دلم میخواد اینجوری بمیرم
اصلا بچه دار نمیشم 😐
❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
عزیزم این چه قضاوتیه من این مدل میپسندم باید به شما جواب پس بدم؟ عجبا این سایت واقعا عجیبه آدم اختیا ...
شما زمانی اختیار مرگ تو داری که مسئولیت یه نفر دیگه گردنت نباشه یه نفر به دنیا آوردی بخاطر علایق شخصی خوده میخوای سرنوشت شو تعیین کنی هرجور دوست داری بمیر ولی بچه نیار بعد رهاش کن ( مشخصه از لحاظ عقلی خیلی بچه هستی)
«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمیشود ! ... تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
دوست دارم توی خواب بمیرم چون هم دعامو کردم ، هم بدون درده
یه اختلال هست به اسم مرگ بیخوابی خانوادگی
فرد دچار یه مشکل مغزی میشه مدت طولانی نمیتونه بخوابه کمکم ضعیف میشه و اون اواخر دچار توهم و وحشت زندگی میشه و در پایان یه روز میرسه که برای همیشه میخوابه
خدا شفات بده گلم خخخخخ انشآلله هر طور دوست داری بمیر
خدا همه رو شفا بده
فقط دم از قضاوت نکردن میزنیم
اما خودمونو درست نمیکنیم
کاش کامنت قابلیت قفل کردن داشت
😂😂به همین دلیل موضوع تاپیک زدم مرگ تون ک اگه کسی مشکلی داره وارد نشه
یه اختلال هست به اسم مرگ بیخوابی خانوادگی فرد دچار یه مشکل مغزی میشه مدت طولانی نمیتونه بخوابه کمک ...
نه نه اینو نیمخوام 😅
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎