2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا فقط یکم کیفیت دوربینشون بده

خیر شیایومی کیفیت دوربینتش خیلی خوب شده اایته سامسونگ کمی بهتره ولی شیایومی بد نیست که تو ذوق بزنه

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

توی گوشیهای میان رده زیر ده تومن شیایومی خوبه اگه بگی تو چ رنح قیمیتی میخای بهتون میگم چی خوبه

ممنون از راهنمایی شما 

بین همین 10تومن میخوام هزینه کنم دوتومن بالا پایین اشکال نداره 

فقط سبکی و کیفیت دوربین و سرعت اینترنتش خوب باشه خیلی برام مهمه 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
خیر شیایومی کیفیت دوربینتش خیلی خوب شده اایته سامسونگ کمی بهتره ولی شیایومی بد نیست که تو ذوق بزنه

من سامسونگ زیاد استفاده کردم یه دونه شیائومی داشتم که برام جالب نبود کیفیت دوربینش

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
من سامسونگ زیاد استفاده کردم یه دونه شیائومی داشتم که برام جالب نبود کیفیت دوربینش

نه الان خوب شدن گوشیهای قبلش اره درست میگی ولی گوشیهای ۲۰۲۳ به بعد عالی شدن مدلش چی یود؟

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

نه الان خوب شدن گوشیهای قبلش اره درست میگی ولی گوشیهای ۲۰۲۳ به بعد عالی شدن مدلش چی یود؟

شما چه گوشی اینترنت خوب دوربین خوب وخوش دست و سبکی بهم پیشنهاد میدین با قیمت 10 تا 12؟

🧿🧿🧿🧿🧿🧿