2777
2789

اولین سال بره روز مادر کادوهامون تقریبا یکسان بود .

اما سال دوم چون یهویی شد یهویی ک نه خب مستقیم گفت چ میخری برا مامانت گفتم روسری !

دیدم هیچ نگفت ک اره مثلا کمه یا یچیز بهتر بگیر همونو گرفتم رفتم دادم ب مادرم ..

اما خودش برا مادرش ی پلیور گرفت ی ژاکت بلند زنونه قیمتش اون موقع ۷.۸ برابر چیزی بود ک من برا مادرم گرفتم 

تا رسید ب امسال

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما روز مادر یه جعبه شیرینی میگیریم میریم خونه مادر شوهرم کادو اینا نمیدیم 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

امسال ی چند روزی شوهرم با مادرش قهر بود .

برا همین روز مادر هیچ نگرفت  ب من گفت برا مادرت یچیزی بخر اینجور وقتا خو باید عقلش برسه پول بزنه کارتم گفتم باشه یچیزی میگیرم دوماه پیش ۴ تومن زده حسابم همس انتظار داره اون پول تو کارتم باسه در صورتیکه تو این دوماه کلی خرج کردم 

منم گفتم باشه ی چیز ارزون در حد ۱۰۰ تومن خریدم دادم ب مادرم گفتم ببخشید  این دم دستی ه .

حالا امروز تولد مادرم ه به شوهرم گفتم میرم بیرون یچیزی میگیرم 

خوب 

برا من برا سه تامونم چراغ نفتی گرفت برا سر سفره یلدا بزاریم  زودترم داد 

سال های قبل همش مثل هم 

فقط یه سال من چون دستمون خالی بود روسری برداشتم 

بعد اون برا مامانش سارافون خونگی گرفت (مانتو راحتی)

قیافه من 😒 بعدش گفت تو هم اینطور بردار منم گفتم ن همین خوبه نگرفتم

حالا امروز  میگه یچی درستی برا مادرو بخر پول میخوای بزنم !.گفتم ن از دلم  نشد تو با مادرت قهر بودی برا مادرم چیز خوبی بگیرم 

گفتم امروز در حد ی گلدون میگیرم  

اونم برداشت گفت .خیالت راحت برا مادرم دنبال ی دستگاه فشار خون هستم ...

اصلا هیچ اهمیتی نمیده 

بله درست مادر خودش ارجح تره ولی اینقدر تفاوت زیاد ناراحتن میکنه 

تازه بهم میگ پول میخوای بزنم !!.خو مرتیکه این سوال پرسیدن داره