2777
2789
عنوان

چرا توی مهمونی ها مردها دست به هیچ کاری نمی زنن

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 26 پست

ما مهمون داشتیم 

دوست پدرم و مادرم 

خودشون و همسرشون و 3 تا پسر بزرگ دارن

من و خواهرمم بودبم

سفره رو که خواستیم جمع کنیم

پسراشون همگی پاشدن به کمک کردن و تمیز کردن میز

تا پای ظرفشویی هم اومدن

چای و میوه رم خودشون گرفتن

کلا  تو خونشون مادر خونه فقط آشپزی میکنه بقیه کارا همه تقسیم میشه بین پسرا

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته اینم بگم از کوتاهی ماست که دیوار بلند است 

من خودم تو مهمونی ها همیشه خواستم که آقایون هم کمک کنن ولی همیشه یکی از خانما مثل قاشق نشسته پریده وسط ،که نه زشته مردا کار کنن. یا یکیشون گفت من جا شوهرم کار میکنم😐 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اینا مشکوک است نظر ندارن رو شما؟؟؟

نه😂

کلا این مدلی ان

الان متاهل شدن

یه بار مسافرت هم رفته بودیم باهاشون

چادر زده بودیم

کل ظرفای صبحانه و ناهار و شام رو خودشون میشستن

پدرشون عادت داده 

مثلا الان با 66 سال سن ظرفای خونه رو فقط پدرشون میشوره

جارو و گردگیری با یکی از پسرا

نظافت سرویس ها با یکی از پسرا

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
شما دلتون میگیره سالادی ک یع آقا درست کرده رو بخورید ؟؟؟؟ حالا با بقیه ی کارا موافقم ک انجام بدن بی ...

سالاد و حتی آشپزی را موافقم

ولی ظرف شستن هم خیلی ظلمه 

هر چند من خودم اصلا ظرف شستن همسرم را قبول ندارم

ولی باید یاد بگیرن نمیشه که 

من بیشتر نگرانم دختر پسرهامون هم ببینن این کارها براشون عادی بشه 

شیوه ی غلط  ادامه پیدا کنه 😭😭😭😭

تو فامیل پدری من اگه مهمونی بزرگ باشه و مثلا نذری و یا جشنی باشه از آشپزی تا پذیرایی و شستن ظرف ها باخودشونه. خانم ها هم تو پذیرایی کمک میکنن. اقوام همسرم حتی تو مراسمات بزرگم مردها فقط تماشاگرن.

برای آرامش مادرم" برای سلامتی برادرم" برای چشمهای دخترم "  برای بیقراری این دل پرغصه من" برای غم نهفته در سینه خواهرم" برای من" برای ما" برای آرامش همه دعاکنید

البته اینم بگم از کوتاهی ماست که دیوار بلند است من خودم تو مهمونی ها همیشه خواستم که آقایون هم کمک ک ...

دقیقا همیشه یک  زن  خودشیرین پیدا میشه  

که بی دلیل طرف مردها را بگیره  

ولی من می خوام  این بار جدی باشم

واقعا دیگه  بریدم  

تصمیم گرفتم به خاطر دخترم هم شده  زیر  بار  زور نرم 

باید اول تکلیف زن های خودشیرین را روشن کنیم 

بعد بریم  سراغ مردها

مقصر خود خانوما هستن 

مثلا مادرا معمولا نمی‌ذارن پسراشون کار کنن 

مثلا من یکی نمیتونم جلوی مادرشوهرم از شوهرم کار بکشم هر چند خودش خیلی از شوهرش کار میکشه 😂

یا مثلا من خودم وقتی جایی میریم میبینم بقیه آقایون نشستن و کار نمیکنن منم به شوهرم نمیگم کار کنه اون تنها

ولی خب وقتی مهمونی خونه خودمون هست از قبل باهاش هماهنگ میکنم که موقع پهن کردن سفره یا بردن چایی و میوه صداش میزنم بیاد کمکم ببره  

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40