2777
2789

نزدیک به ۴ ساله که عقد کردم همه جوره با شرایطش کنار اومدم بیکاری بی پولی از روز اول هیچی نگفتم بخاطر دوس داشتن خونوادشم فکر کردن من از پشت بوته دراومدم دیگه از زندگی نه پولی نه کار از همسرم نه توقعی و بدون عروسی لخت برم تو خونه خودشون با پسرش زندگی کنم درصورتی که من ازش جبران خاستم بهم قول داد اما وارونه طلبکارم هم هستن نه احوالم میگیرن نه معرفتی و شعوری  از لحاظ ظاهری و شخصیت خانوادگی و فرهنگی هم زمین تا اسمون با هم فرق داریم من خیلی از لحاظ هرچیزی از اون بهتر هستم.. ۱۰ سال ازم بزرگتره هرکی منو میبینه باورش نمیشه که نامزدم اینه قدرمم نمیدونن پایین ترین مورد خاستگار من بود که من جواب دادم باید بگم متاسفانه 

حالام مشکلم اینه که تو بعدی مینویسم بخونین خاهرا لطفا یه راهنمایی درست کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکلم اینه که تو این سه سال من شک به اعتیادش دارم اما هیچی دستم نیست.. من یه دختر ۲۵ ساله هسم شور نشاط و هیجان دارم اما اون اصلا نداره همش حس و روحیه ام رو میگیره اصلا اون برعکس منه.. همش میگه سردرد دارم دندون درد دارم مریضم چشماش باز نمیشه همش میخابه عاشق خابیدنه.. بعد از دوماه دوری از من از سرکارش برگشت اومد پیشم اما نه شوری نه نشاطی سرد هست اومد خونه ما همش خابیده و میگه مریضم جای اینکه باهام حرف بزنه بگه بخنده هیچی نمیکنه فقط چشمش میذاره رو هم و میره میخابه .. اصلا سالمی رفتار نمیکنه چند ساله خستم کرده.. و من این شک رو بهش دارم نمیدونم چیکار کنم برام ثابت بشه مطمئن هستم که اعتیاد داره ولی میخام مدرک بیاد تو دستم.. باهاش حس خوشحالی ندارم.. حالم خوب نیست 

تو این سن حق من نبود همش میگم اگه عروسی کردم افسردم میکنه بااین رفتار های سرد

منم حقمه .. اخه.. چقد بکشم اخه من که از لحاظ پولی هم اولویت گذاشتم کنار اما حالام این شک تداعی شده برام حس خوبی ندارم دارم میمیرم بچه ها تو رو خدا بیاین راهنماییم کنین

هی... چی بگم

اسی عزیزم خوندم خانوادت نظرشون چیه چیزی نمیگن عقد اینقدر طولانی شده؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

تکلیفت روشنه که خودت میدونی باید چکار کنی ۴ سال خودتو زندگیتو هدر دادی ازدواجم کنی بدتر میشه هم روحیه ات هم زندگیت اعتیاد هم نداشته باشه بذارش کنار زندگی شوخی نیست که با وجود این چیزا که میدونی  بخوای همینجوری الکی طی کنی با همچین مردی از حرف خونواده و مردم هم نترس جدا شو واقعا موندم چرا ۴ سال زندگیتو به باد دادی 

احتمال 90 درصد موادی ک مصرف میکنه ماری جوانا هست. چشماش قرمزه؟ فراموشی داره؟ چرت و پرت میگه و حالت توهم داره؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭