2777
2789
عنوان

ایشون امشب از سرما بمن پناه آورده🥺در و میزد عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4347 بازدید | 172 پست
انقد بغلش کردم یه چند دقیقه ای خوابید و بیدار میشد دوباره میخابید غذا دادم بهش و اببیرون طوفانه شدید ...

گوربا😍 

خدا خیرت بده 

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واایی ننه چیی

صدا میکنه تا دروبازکنی

اگ خونه هم باشه بخواد بره بیرون میره جلوی در درمیزنه تادروبازکنی

فقط 43 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسرم🥰

انقد بغلش کردم یه چند دقیقه ای خوابید و بیدار میشد دوباره میخابید غذا دادم بهش و اببیرون طوفانه شدید ...

تویه کارتنی چیزی بذارش .... نزار بیاد رو فرش و اتاق ها...کثیف کاری نکنه

بیکارم متن بخونم؟؟؟؟ سرفصل دیدم گفتم بیام ببینم گربه است یا نه

همین که تو این سایتی یعنی بیکاری😂

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
بیکارم متن بخونم؟؟؟؟ سرفصل دیدم گفتم بیام ببینم گربه است یا نه

تو که تو تموم تاپبکا ول میچرخی نه جراح قلبی وقت نداری

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله