ذهنم همش مشغوله نمیدونم بخاطر سنمه یا چی ولی همش درحال فکر کردنم بیشترشم انتخاب رشتهس میخوام انسانی وردارم از یه ور میترسم از یه ور حس میکنم از پسش برمیام ، اگه کسی هست اینجا رشتهاش انسانی باشه لطف کنه به سوالام جواب بده
من انسانی ام عزیزم با اون چیزی که فکر میکردم فرق داره ولی خب بازم دوستش دارم
من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚من عاشق فیلمم 💜💫 عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ریاضیش بیشتر راجب چه موضوعیه؟من واقعا ریاضیم متوسطته و در حد عالی نیست بنظرت از پسش برمیام؟
راحت ترین ریاضی رو داره حتی منی که ریاضیم در حد ۱۵ بود می تونم امسال ۱۷ رو بگیرم
من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚من عاشق فیلمم 💜💫 عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑