2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان لطف میکنید روش خوندنتونم بگید؟

روش خوندت چی؟

ریاضی که دبیر ما حزوه میگه اونو میخونم تمونه سوال که گفته رو میخونم بعد تمرنیای کتابو حل میکنم 

بقیخ اشم خفظیه باید خوندولی فلسفه تاریخ اینا رو زیاد مرور میکنم چون فرار هست

روش خوندت چی؟ریاضی که دبیر ما حزوه میگه اونو میخونم تمونه سوال که گفته رو میخونم بعد تمرنیای کتابو ح ...

ریاضی منظورم بود

مدتیه که با فیلمای آموزشی پیش میرم خواهرم میگه این خیلی بده چون یجورایی عادت کردم 

بنظرتون بذارمش کنار و سعی کنم بیشتر رو تمرینای خود کتاب تمرکز کنم بهتره یا نه؟

ریاضی منظورم بودمدتیه که با فیلمای آموزشی پیش میرم خواهرم میگه این خیلی بده چون یجورایی عادت کردم بن ...

بیشتر رو خود تمرینای کتاب باشه 

هر چیم باشه خارج کااب نمیدن اگرم میگن سخت میدیم به خاطر اینه که شما رو ترغیب بکنن برید سمت ازمون چون دیگه بیسیاری از کانون ها ورشکسته دارن میشن

بیشتر رو خود تمرینای کتاب باشه هر چیم باشه خارج کااب نمیدن اگرم میگن سخت میدیم به خاطر اینه که شما ر ...

امسال حتی برای نوبت اولم نامردی کردن من نمیدونم کدوم آدم عاقلی برای املایی که اصلا هیچی نیست سه روز وقت میذاره واسه ریاضی حتی یه روزم وقت نذاشتن