2777
2789
عنوان

خواستگاری از دختر پولدار برای داداشم یعنی قبول میکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 4857 بازدید | 166 پست

خب چرا نمیرین خواستگاری دختری که هم سطح باشین همین دختر جواب نه بده که منطقی هم هست با حقوق 15 تومن و بدون خونه و ماشین بگه نه بهش انگ پول پرست و...بزنین خب از اول برین دنبال کسی که در یک سطح مالی باشین

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
معلم ریاضی معمولا کلاس خصوصی داره احتمالا حقوقش از اونجاس

اموزشگاه کنکور درس میده

حقوق خودش ده تومنه

ده تومن هم اموزشگاه میده

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داداشت کجا کار می‌کنه که حقوقش اینقدر کمه.پرستاذ مرد ،اونم مجرد خیلی می‌تونه درآمد داشته باشه.

همکاری ما اضافه‌کاری فول میگیرن.بعد هم‌چند جا شیفت میدم.خصوصا مجردها ،راحت میتونن پول در بیارن.چون شغلشون خیلی سبک هست و خسته نمیشن

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
خب چرا نمیرین خواستگاری دختری که هم سطح باشین همین دختر جواب نه بده که منطقی هم هست با حقوق 15 تومن ...

معلم و پرستار جایگاه شون یکیه دیگه

حالا خونه و ماشین هم داداشم کار میکنه انشالله بعدا جور میشه

عزیزم اگه دیدش ب زندگی مثل شما باشه،مطمئن باش قبول نمیکنه،باکسی ازدواج می‌کنه ک از نظر مالی اوکی باشه ن اینکه خودش بره کار کنه و پولشو بیاره تو زندگی شوهرش....

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
داداشت کجا کار می‌کنه که حقوقش اینقدر کمه.پرستاذ مرد ،اونم مجرد خیلی می‌تونه درآمد داشته باشه.همکاری ...

داداشم تازه طرح اش رو میگذرونه