2777
2789

بدترین جا اون روزی که مادرشوهرم بهم گفت قبل بچه دار شدن برو ازمایش بچه هات مریضی نا علاج نگیرن.ایشالا سر خودشو و دختراش بیاد

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول خودم بگم شماهم بگید

از طرف یه ارگانی میخواستن ببرنمون مشهد هزینه اش صدهزارتومن بود خانوادم ۷۰ تومن پول توجیبی بهم دادن درصورتی ک همه دوستام ۱میلیون و ۵۰۰ تومن پول توجیبی داشتن گفتم عیبی نداره همین ک میرم خودش خوبه اونجابردنمون ترقبه و چالیدره و.....من فقط نگاه میکردم ن تفریحاتش میرفتم ن خرید میکردم چون پولم کم میومد دلم میخواس باهمون پول یه چیزیادگاری برای خودم بخرم مادرم زنگ زد ک پولتوبده برای دایی وخاله ومادربزرگت تسبیح و نبات و..بیارگفتم پولم کمه گفت عیبی نداره منم همه رواینچیزاخریدم یه هزاری خرج برای خودم نکردم خوشحال وسایلو آوردم بردم برای خاله هام مسخرم کردن نمیگم چی گفتن کسی نیادبی احترامی کنه 

تسبیح و دادم مادربزرگم تسبیح تزئینی کوتاه بود تعدادش کامل نبود خندیدگفت این چیه مگه من پسر لاتا هستم این بدرداونامیخوره دخترخالت یه خوشکلشوبرام آورده

کاش یکیشون تشکرکرده بودن خیلی دلم شکست وهیچ وقت ازدلم بیرون نمیره البته این جریان مال ۱۵سال قبله

اول خودم بگم شماهم بگیداز طرف یه ارگانی میخواستن ببرنمون مشهد هزینه اش صدهزارتومن بود خانوادم ۷۰ توم ...

امان از خانواده ها که همیشه بچه هارو تحقیر میکنن 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻