بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تابستون اینجوری بودم . رفتم دکتر .ازمایش خون گرفت گفت کم خونی شدید داری که موجب افسردگی هم شده .کلی داروهای اهن داد بعد یک ماه خیلی خوب شدم تمام انرژیم برگشت .تو هم دکتر برو
من چک اپ کامل شدم کم کاری تیروئید و تنبلی تخمدان دارم همین دوتا خودشون کلی روحیه رو میاره پایین +فشا ...
تیروئید داشتی علائمی هم داشتی؟ من شک دارم دارم یا نه و تنبلی و سونو رفتم نداشتن. زندگی تو ایران ک خودش کل مشکله😂انثد فشار رومه میخام خودمو بکشم فردا مجبورم ببرم طلای نازنینمو بفرشونم گره از کارم باز کنم😭💔
همین خستگی مفرط اولین نشونه ش بود و اضافه وزن و اون تنبلی تخمدانم به مرور بر اثر همین کم کاری بوجود ...
وای منم غیر عادی بدون این ک چیز خاصی بخورم اضافه وزن گرفتم تو دو سال ۳۰ کیلو اضافه کردم عادی نیس☹️چند روز پیشم زیر گلوم باد کرده بود درد عجیبی داش تاحالا همچین دردی نداشتم دردش خاص بود! واقعا شک کردم ک پیروئید داشته باشم