2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا امواتت رو بیامرزه بعد میان اینجا تاپیک میزنن که مادرشوهرم بهم محل نذاشت

از قدیم گفتن دوری و دوستی های می‌رید خونه مادر شوهر حرمتا شکسته میشه اینطوری 

من الان چندین ماهه اصلا خونش نرفتم دوریم همسرم نمیبره سراینکه ماشین نداره😬تواین یسال و خورده کلا ییار خونش موندم اونم یه شب بارون شدید میومد مجبورشدم بمونم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من با این که 5 دقیقه باهم فاصله داشتیم. دوماه 1 بار در حد 2 ساعت میرفتم

شما خیلی با شعوری ما هر چقدر به عروسمون گفتیم گوش نکرد گفت حتما باید قبل شوشوییم باشم الان همه جوره حرمتش شکسته شده

من الان چندین ماهه اصلا خونش نرفتم دوریم همسرم نمیبره سراینکه ماشین نداره😬تواین یسال و خورده کلا یی ...

وای که شما چقدر باشخصیت ای کاش عروس ما بودی😂

دو ماه کامل خونمون مونده بود نمی‌رفت خونشون اصن حریم شخصی نداشتیم همه جارو میگشت

شاید خانوادت عصبی بشن پشتت بگن

نه باو تازه دست خالی هم نمیاد معمولا بعدش تو خونه هم کمک میده با داداشم درس کار می‌کنه چیزی لازم داشته باشیم مثلا خریدهای روزانه مامانم اینا کمک میده

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

نه باو تازه دست خالی هم نمیاد معمولا بعدش تو خونه هم کمک میده با داداشم درس کار می‌کنه چیزی لازم داش ...

درکل زیادی پلاس بودن حرمتش شکست میشه

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند