2777
2789
عنوان

کنسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 36 پست

توروخدا چیه معین زد رو دوست دارین☹️؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بهنام بانی‌ از بهترین خواننده های داخل ایرانه از لحاظ اجرا..

خیلیا هستن که نسبت بهش بهترن

من تا پارسال به ماکان هیت میدادم

ولی نشستم باخودم فک کردم

نسبت به خییییلیا بهتره

جز بهتریناس

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

ولی بهنام‌بان خوش میگذره ها بانمکه😂

آره ولی بنظرم خیلیا هستن ک از اون بهترن

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

من کنسرت عرفان طهماسبی رفتمخیلی خوب بوداما در کل به نظرم کنسرت ارزش اون حجم از هزینه رو ندارهمن یک و ...

شنیدم کنسرتای تهران خیلی گرونن ولی تو تبریز ردیفای اول ۵۵۰ تومنه فقط😐 تهران چرا انقد گرونه؟

خیلیا هستن که نسبت بهش بهترنمن تا پارسال به ماکان هیت میدادمولی نشستم باخودم فک کردمنسبت به خییییلیا ...

منم گفتم از بهترینهاست.. یعنی بهترین نیست ولی جزشونه

مثلا عرفان طهماسبی ، مجید رضوی ، آرمان گرشاسبی ، علی زندوکیلی ، فرزاد فرزین واقعا اجراهای سنگین و عالی دارن.

ماکان بند هم بیشتر بخاطر فن پیج ها هیت میگیرن چون واقعا بچگانه برخورد میکنن.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

آره همیشه خوش میگذره

آره عزیزم یکبار رفتم واقعا لذت بردم

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

منم گفتم از بهترینهاست.. یعنی بهترین نیست ولی جزشونهمثلا عرفان طهماسبی ، مجید رضوی ، آرمان گرشاسبی ، ...

دقیقا

شنیدم کنسرتای تهران خیلی گرونن ولی تو تبریز ردیفای اول ۵۵۰ تومنه فقط😐 تهران چرا انقد گرونه؟

وای چه خوب

پس ارزش داره بری

اینجا لعنتی خیلی گرونه

من پشیمون شدم اون همه پول دادم

تازه ۱۰۰ و خرده ای هم پول رفت و آمدمون با اسنپ شد که مجموعا در اومد یک و دویست برای کلا یه ساعت و نیم کنسرت😐🗿🤦🏻‍♀️💔🥲

کلی تفریح بهتر می‌شد با این پول انجام داد

همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

رضا بهرام خیلییی عالیه

نمیشناسم

وای چه خوبپس ارزش داره بریاینجا لعنتی خیلی گرونهمن پشیمون شدم اون همه پول دادمتازه ۱۰۰ و خرده ای هم ...

منم ردیف دوم اسپیناس پالاس عرفان طهماسبی بلیط گرفتم با مالیات ۲۶۰۰ شد🥲 رفت و آمد هم ۲۰۰ تومن😮

ولی ارزششو داشت

منم گفتم از بهترینهاست.. یعنی بهترین نیست ولی جزشونهمثلا عرفان طهماسبی ، مجید رضوی ، آرمان گرشاسبی ، ...

من ی بار کنسرت رضا بهرام رفتم هم صداش پرفکته همم اینکه خیلییی مردمیه کلا باهامون حرف میزد ی بارم علی یاسینی رفتم فقط اجرا کرد اصلا باهامون حرف نزد