2777
2789
عنوان

برای رهایی از سوگ

79 بازدید | 14 پست

غم از دست رفتن عزیز

چیکار میکنین که رفع بشه بهتر شین

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ انسانی با مرگ  از بین نمیره و کسایی که از دست دادیم فقط جسم که یک لباس هست رو کنار گذاشتن و هنوزم در کنار ما حضور دارند....من خودم پدرم مدتی پیش فوت کرد و این حقیقت برام روشن شد که اصلا مرگی وجود نداره و ما همیشه حضور داریم...از یک دونه ی کوچیک که زیر خاک رشد میکنه و تبدیل به یک درخت سَرسبز میشه و هرسال در بهار شکوفه میده میشه فهمید که هیچ چیزی در این دنیا از بین نمیره و هیچ اشتباه و نقصی هم توی این عالَم نیست....وجودِ ما بینهایت هست و همیشه در لطف و عشق زندگی خواهیم کرد چون این جسم ما فقط یک لباس هست که با مرگ هم ما ادامه ی زندگیمون رو خواهیم داشت و اَصلا مرگی وجود نداره...

قُلْ يُحْيِيهَا الَّذِي أَنْشَأَهَا أَوَّلَ مَرَّةٍ ۖ وَهُوَ بِكُلِّ خَلْقٍ عَلِيمٌ

بگو: همان کسی که نخستین بار آن را پدید آورد. زنده اش می کند، و او به هر چیزی داناست...

اگ کسی نتونس چی

فقط داره با خودش لج میکنه

قانون طبیعت رو مگه میشه قبول و باور نکرد؟ مثلا مگه میشه بگیم باور نمیکنم الان زمستونه

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

ضمن عرض تسلیت 

شما توجه داشته باشید ما الان که در دنیا هستیم در برزخ هم هستیم 

ایشان از دنیا رفته اند ولی در بزرخ هستن 

اگر مطالعه خود را در این‌باره افزایش دهید مفید است برای حال خودتان 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

هیچ انسانی با مرگ از بین نمیره و کسایی که از دست دادیم فقط جسم که یک لباس هست رو کنار گذاشتن و هنوز ...

چه باور خوبی😍

روح پدرتون شاد

جسارتا چجوری فوت کردن

و اینکه الان حال روحیتون چطوره

من ترس از دست دادن دارم همیشه از کسایی که رو به رو شدن با این موضوع حالشونو میپرسن

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

منم بچم 7 ماهه سقط شد عذاب ودردی کشیدم،اما یه ارایشگر گفت 3 روز توخلوت شمع مشکی روشن کن سوره یس وایت الکرسی ویکم از بقره رابخون وهرجوری راحتی سوگواری کن واشک بریز و3 روز بعد شمع سفید روشن کن وحمد رابخون وچشماتو ببند وارامش بخاه اروم اروم میشی

ضمن عرض تسلیت شما توجه داشته باشید ما الان که در دنیا هستیم در برزخ هم هستیم ایشان از دنیا رفته اند ...

ممنون

فقط داره با خودش لج میکنهقانون طبیعت رو مگه میشه قبول و باور نکرد؟ مثلا مگه میشه بگیم باور نمیکنم ال ...

اخه درکش شدیداً سخته

اخه درکش شدیداً سخته

درسته، سخته، گاهی خیلی هم سخته، ولی در نهایت باید این حقیقت رو پذیرفت،پس چه بهتر که زودتر قبول و‌ باورش کنیم و اینو به ذهنمون بسپاریم که بجز خدا، هیچ‌چیز دیگه‌ای باقی نمی‌مونه

و با این امیدواری رو‌هم داشته باشیم که چند صباح دیگه، ما هم از این دنیا میریم و به اونها میپیوندیم

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

ب نیت امواتت واسه حیوونا و پرنده ها آب و دون بزار.

به نوانوایی پول بده نون صلواتی خیرات کنن.

قران بخون.

به نیابت از عزیز رفتت صلوات هدیه کن به روح شهدا..

همین کارای ساده و کوچیک حالتو بهتر میکنه.

به این فکر کن که این سوگ ابدی نیست. دیر یا زود ماهم ب عزیز آسمونیم میپیوندیم و قطعا یه جای بهتر با یه حال خوبتر این دیدار صورت میگیره. پس تا زنده ای زندگی کن و بدون ک زنده ها به عشق و محبتت نیاز دارن.

چه باور خوبی😍روح پدرتون شادجسارتا چجوری فوت کردنو اینکه الان حال روحیتون چطورهمن ترس از دست دادن دا ...

سکته قلبی کردند...خداروشکر حالم خیلی خوبه چون حقیقت رو می بینم...من حضور پدرمو بیشتر از همیشه درکنارم حِس میکنم..